ŠTA JE UMISLIO - DA JE BOS?! Mikica otkrio ISTINU o Zvezdanu, on počeo da LOMI sve redom, urlao KO RANJENA ZVER! PRAVIO HAOS
Foto: Pritnscreen

ŠTA JE UMISLIO - DA JE BOS?! Mikica otkrio ISTINU o Zvezdanu, on počeo da LOMI sve redom, urlao KO RANJENA ZVER! PRAVIO HAOS

Rijaliti -

Drama Zvezdana Slavnića trajala je skoro celu noć jer zadrugar nije mogao da se suoči sa istinom!

Nenad Lazić Neca je napravio haos na "Igri istine" kad je otkrio da je od Mikice Bojanića saznao da je Zvezdan Slavnić udario šamar Anđeli Đuričić. Zvezdan i Anđela su slagali i negirali da se ovo desilo, a Slavnić je izgoreo od besa i ovo shvatio kao izdaju od strane Mikice. Mikica je pre toga otkrio i da ne podržava odnos Maje Marinković i Zvezdana.

- Ja sam rekao da je džukački što je Anđelu tako ostavio, ceo dan je to bila tema. Ako je ostavio ženu zbog te devojke, zaljubio se i meni je to katastrofa - govorio je Mikica.

- Trebalo je da me uzmeš za ruku. Sporno je što ja nikad ne bih rekao da si nešto uradio džukački, sve i da jesi. Ne može drug da mi kaže za to za nekog ko je prolazan. Vi ne znate šta su drugovi. Beži, bre, foliranti - nastavio je Slavnić.

- Sram ih bre bilo! Kako do njega nije došla nijedna ružna reč od mene?! Folirant jedan, svi ste foliranti. Sve je to foliraža, ja sam spuštao sve, ja! - urlao je Zvezdan.

- Ne nerviraj se - smirivao ga je Miljan.

- Šta bre više foliranje?! Puštam ga kao civilno je lice, cinkaroš. Tri dana se**m Maji zato što je ono uradila! - urlao je Slavnić.

- Iskuliraj se, boli te ku**c za Mikicu - rekao je Vračević.

- Pitam ga lepo: "Što nikada nije došla priča da sam to rekao?". Ti me nerviraš jer ja tebe previše poštujem, a ti pričaš gluposti - rekao je Zvezdan, koji se potom sukobio i sa Filipom Carem, koji je nekoliko minuta pre toga rekao da se Ana Ćurčić i Zvezdan foliraju:

- Ja tebe više poštujem i kažem ti sve što mislim - rekao je Car.

- Ne može tako! Koliko puta ti Majo kažem: "Nemoj", da ne provociraš - rekao je Zvezdan, što je Maja potvrdila.

- Znam i ja kažem maloj isto - rekao je Car.

Nemoj da pričaš da se igram sa Anom, to mi vređa inteligenciju - urlao je Slavnić.

- Ne, ja sam rekao da se igrate s nama. Mislim da igra rijaliti, mislim da te voli, mislim da ni ti ne kažeš kakvo je tvoje pravo s njom - rekao je Car.

- Da, dao bih sve da nije ovde. Ne može, puklo je staklo - rekao je Zvezdan.

- Nemoj da zezaš Zvezdane, ti si dobar sa 95 posto kuće! Nemaš Zolu, ali imaš 22 poludruga - rekao je Car.

- On je od druge nedelje rekao da me voli, pa pu*i ku**c onda - drao se Slavnić.

kurir.rs

Bonus video:

00:06

Ovde se krio Zvezdan Slavnić posle pljačke teške 1,3 miliona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track