ŠOK VANREDNO IZBACIVANJE U ZADRUZI! Kad je čula ime, odmah mu pala u ZAGRLJAJ od tuge, pa raskrinkala sve LJUBAVI u Beloj kući
Foto: Printskrin/Instagram

28. mesto

ŠOK VANREDNO IZBACIVANJE U ZADRUZI! Kad je čula ime, odmah mu pala u ZAGRLJAJ od tuge, pa raskrinkala sve LJUBAVI u Beloj kući

Rijaliti -

Svake noći do superfinala Zadruge, 8. juna, gledaoci glasaju i izbacuju iz Bele kuće takmičare sa najmanje glasova. Tako je 28. mesto zauzela Divan DNK, koja se odmah bacila u zagrljaj Bilali Brajloviću.

- Iskreno, hvala što sam i ovoliko izdržala. Ovo je veliko iskušenje, upoznala sam ljude, stekla nove prijatelje i doživela nove simpatije. Vraćam se u svoj kraj, vraćam se Marku. Marka znam dobro i on meni prelazi preko svega, ja sam više prelazila njemu. Jedna prevara koju sam ja njemu uradila je manje nego što sam ja njemu. Ja se možda nisam istakla najbolje i bila sam povučena i nisam pokazala šta treba da pokažem - govorila je ona.

Čim je ušla u studio otrkila je svoje utiske.

- Bila sam pod teznijom! izmešano! Kad sam izgurala ovoliko, što da ne ispadnem i da ispadnem, opet idem svojoj kući - rekla je Divna.

- Da li ti se ide kući ili te ipak vuče strana ka Bilalu? - pitala je Dušica.

- Bilo je simpatisanje, nekako me vuče strana prema Marku. Iskreno, da sam htela nešto da uradim, naravno da bih uradila. - rekla je Divna.

- Kakav je odnos imao sa Anom? - pitala je Dušica.

- Prema Ani je bio iskren, ne bi možda ušao u vezu, ali postoji neka vrsta povezanosti - rekla je Divna.

- Bilal nije zaboravio Maju. On prema Ani ima neku posebno emociju, on da je želeo da ostvari nešto sa Anom oni bi već imali ozbiljnu vezu - rekla je Sandra.

Divna Dnk
foto: Printscreen

- Oboje smo došli do zaključka da uopšte nije pametno da uđem sa njim u vezu- rekla je Ana.

- Kad su ušli u vezu, ja sam mislila da je fejk ljubav. Videla sam da mogu da budu zajedno.. Znaš kako, mislim da Filip još uvek voli Maju- rekla je Divna za Cara.

- Koga voli Maja? - pitala je Dušica.

- Ja mislim Janjuša - rekla je Divna.

- Cara - rekla je Ana.

kurir.rs

Bonus video:

02:03

SEVERINA SE UNAKAZILA, TRI PUTA JE POLUPALA NOS! Jelena Maćić sasvim otvoreno o pop zvezdi, a evo šta je rekla o njenom FILMU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja