ALEKS I CAR ODUSTALI OD SVADBE?! Nikolićka otvoreno o odnosu sa Filipom: Uhvatila nas je realnost, IMAMO PROBLEME!
Foto: Nenad Kostić

"NIŠTA NISMO PLANIRALI"

ALEKS I CAR ODUSTALI OD SVADBE?! Nikolićka otvoreno o odnosu sa Filipom: Uhvatila nas je realnost, IMAMO PROBLEME!

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge", progovorila je o spekulacijama da njoj i Filipu Caru već neko vreme ne cvetaju ruže.

Ne krije da dolazi do svađa između njih dvoje.

- Kao i svi, i mi imamo neke rasprave i svađe oko nekih stvari, neću lagati, ali nemamo neke rasprave zbog kojih bismo prekidali naš odnos. Ne, apsolutno o svemu razgovaramo i non-stop smo zajedno, tako da ne vidim razlog zbog kojeg bismo se odvajali i raskidali - objasnila je Aleks, a na pitanje kad će svadba, budući da su se ona i Filip verili u "Zadruzi", kaže:

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Petar Aleksić, Nenad Kostić

- Iskreno, ne znam, za sada nismo ništa planirali. Druge stvari su nam trenutno prioriteti, malo nas je uhvatila realnost, moramo rešavati neke probleme. Imamo vremena, zajedno smo, ja bih volela da to bude što pre, ali šta je tu je, videćemo.

S Majom ću se videti na sudu

Maja Marinković izjavila je u emisiji "Narod pita" da će rado kupiti Aleksandrinu biografiju ukoliko bude ličila na delo "Grabljivica" Simonide Milojković. - Ne znam, nisam to ispratila, niti ulazim u te klipove gde me ljudi komentarišu. Rekla sam da ću se sa određenim ljudima videti na sudu, nemam potrebe da je komentarišem - poručila je Aleksandra.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track