OŽENILA SE DVA BIVŠA MOMKA MILICE PAVLOVIĆ! Pevačica se odmah oglasila: To su moje TINEJDŽERSKE LJUBAVI!
Foto: Printscreen Amidži šou

iskreno o svemu

OŽENILA SE DVA BIVŠA MOMKA MILICE PAVLOVIĆ! Pevačica se odmah oglasila: To su moje TINEJDŽERSKE LJUBAVI!

Stars -

Pevačica Milica Pavlović našla se u središtu interesovanja javnosti nakon objave novog studijskog albuma, a naročito zbog pesme koju je okarakterisala kao autobiografsku.

Budući da se numera "Venčanje" bavi muškarcem koji se opredelio za drugu ženu i nju odveo pred oltar, Milici Pavlović je postavljeno pitanje koji se to njen bivši partner oženio.

Milica Pavlović
foto: Petar Aleksić

- Ne jedan, nego dva moja bivša su se oženila (smeh). Naravno, govorim o mojim tinejdžerskim ljubavima iz doba kada još uvek nisam bila poznata. Sa druge strane, pesma "Venčanje" jeste pesma koju sam doživela veoma emotivno i lično, ali nije reč samo o tematici - otkrila je Pavlovićeva.

Milica Pavlović
foto: Printscreen

- Ona se desila kada sam bila emotivno poljuljana, slušala sam je dok sam bila tužna, razočarana, ali nije bilo reči o ljubavnoj patnji. Samo sam sve te emocije koje heroina iz pesme doživljava preslikala na sebe kroz emocije koje sam ja u tom momentu doživela iz nekih neočekivanih događaja u mom životu i tako sam se povezala sa tom pesmom i emocijom koju ona nosi - dodala je pevačica.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

02:06

Milica Pavlović, promocija albuma Lav

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track