ANA PROSULA KORPU PRLJAVOG VEŠA PO ALEKS! Iznela žestoke optužbe: Pokojni Albanac je ostavio kao potrošenu prostitutku na granici
Foto: Petar Aleksić

Optužila je i da fantazira o Buliću

ANA PROSULA KORPU PRLJAVOG VEŠA PO ALEKS! Iznela žestoke optužbe: Pokojni Albanac je ostavio kao potrošenu prostitutku na granici

Rijaliti -

Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić ne prestaju da iznose prljavštinu jedna o drugoj, što je i sada bio slučaj, kada se izrevoltirana Ana oglasila za medije nastavila da "prosipa" korpu prljavog veša po Nikollićevoj.

- Živo nas zanima odakle kompletno izoperisanoj Aljeks Mimi, Vitinoj Draguljici i bivšoj konkubini pokojnog Žareta sa broda Sava, koji je bio stariji od Slovenke, osobi koja je proterana iz Turske i Švice zbog, kako kažu, bavljenja najstarijim zanatom, osobi koja je za sitne pare bila kafanska frajla u Bujanovcu, osobi koju je oženjeni, pokojni dečko Albanac iz Makedonije izbacio iz auta i ostavio na granici kao potrošenu ku*vu ovoliko samopouzdanje?!

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Ana je otkrila da se Aleksandra uredno raspituje o njenom partneru Draganu Aci Buliću i pored emotivnog odnosa sa Filipom Carem.

Ana Ćurić
foto: Petar Aleksić, Printscreen

- Anin dečko nije morao da se specijalno raspituje o životu Aljeks Mime, jer je isti opšte poznat javnosti. Međutim, jasno je da se Aljeks Mima, koja kaže da je u ozbiljnoj vezi sa Filipom Carem, i te kako raspituje o mojoj i njegovoj vezi i fantazira da bi Aca bio sa njom pored mene žive koju u tom smislu omalovažava. Takođe je jasno da Aljeks, koja izgleda kao ofucana rumunska, drumska ku*va od 50 evra nije imala herca da pročita komentare o sebi od sinoć, jer da jeste ukapirala bi da većina muškaraca mene i nju vizuelno porede kao Ferari i Fiću! Ipak, vrhunac paradoksalnosti je kada vam neko poput Slovenkine kćeri Aljeks Mime telećeg pogleda i biografije sa kojom se sprda Balkan kaže da živite cirkus od života!

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track