EVO KAKO SE MARIJA KULIĆ OSEĆA NAKON HITNE HOSPITALIZACIJE! Miljana objavila nalaz iz bolnice evo šta su joj uočili tokom pregleda
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić, Printscreen

nišlijka se oglasila

EVO KAKO SE MARIJA KULIĆ OSEĆA NAKON HITNE HOSPITALIZACIJE! Miljana objavila nalaz iz bolnice evo šta su joj uočili tokom pregleda

Stars -

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica raskinuli su vezu, nakon čega ga je ona optužila da im je dužan 10.000 evra.

Marija je zbog stresa završila u bolnici, Bebica je u svojoj objavi optužio Kuliće da su foliranti, a sada je Miljana na društvenoj mreži Instagram pokazala nalaz iz bolnice i otkrila javno da je Marija zaista bila na hitnom pregledu.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Naime, Marija je bila u bolnici za neurologiju i dijagnostiku magnetnom rezonancom, a nalaz je uredan osim retkih mikroishemijskih promena koje su oučili tokom pregleda.

Marija Kulić, Nenad Macanović Bebica
foto: Privatna arhiva, Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

- Pritisak joj je naglo, trenutno je 220/114. Od juče kada je Nenad objavio broj telefona moje mame sve je krenulo po zlu. Njoj se toliko slošilo da nije mogla da dođe sebi, te smo morali hitno da je dovedemo u bolnicu. Bebica nas svakodnevno uznemirava na razne načine, tata mi je bled, ni njemu nije dobro. Ja sam dovezla mamu u bolnicu i hitno su je hospitalizovali - rekla je uznemirena Miljana za Kurir.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja