POČELO ODBROJAVANJE! Ona će biti specijalni GOSTI, a cela BELA KUĆA se renovila, biće to čist LUKSUZ! PROCURILI SVI DETALJI ELITE
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

KREĆE Se 3. SEPTEMBRA

POČELO ODBROJAVANJE! Ona će biti specijalni GOSTI, a cela BELA KUĆA se renovila, biće to čist LUKSUZ! PROCURILI SVI DETALJI ELITE

Rijaliti -

Produkcija "Elite" u najstrožoj tajnosti čuva imena učesnika koji će se od 3. septembra naći na imanju u Šimanovcima, a najavljuje spisak na kom će se naći kontroverzne ličnosti i velika imena sa domaće javne scene.

Voditeljski tim, pored dobro poznatih voditelja Dušice Jakovljević, Darka Tanasijevića i Ivane Šopić, pridružuju i novo TV lice, Maša Mihailović, kao i Ana Radulović.

Ana Radulović
foto: Printskrin/Instagram

Prvi objavljeni učesnik jeste najpoznatija kuma u Srbiji Milena Kačavenda, koja je postala poznata kada je u javnost istupila kao jedina odbrana drugoplasirane superfinalistkinje Ane Ćurčić, sa kojom je po njenom napuštanju "Zadruge 6", žestoko zaratila.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen, Petar Aleksić

Drugi zvanični učesnik "Elite" biće i novinar Marko Đedović. Marko je javnosti ostao poznat kao neko ko je veoma britak na jeziku i kao neko ko se ne libi da iskaže svoje mišljenje, ma ko god bio preko puta njega. Treći zvanični učesnik "Elite" jeste i bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić. Mensur se predstavio kao pravi zavodnik, a u rijalitiju je imao samo dve veze.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printskrin/Instagram

Takođe, do sada je zvanično potvrđeno i učešće Slobodana Josipovića, diplomiranog ekonomiste i čuvenog političkog analitičara. On je neko ko se vredno sprema za učešće projektu.

Izvesni Nikola Bukilić, zgodni, atraktivni i seksi fudbaler uhvaćen je ispred zgrade TV Pink. On ima 23 godine i živi u Podgorici, a nijedna buduća takmičarka "Elite" mu neće odoleti. Pored svog atraktivnog izgleda, Nikola pleni svojim šarmom, duhovitošću, ali i pozitivnom energijom.

Za potrebe "Elite", velelepno imanje u Šimanovcima potpuno se renovira, a radove na ovom projektu lično nadgledaju Željko Mitrović, kao i direktorka programa TV Pink Milica Mitrović. Imanje na kom su prethodnih šest sezona boravili rijaliti učesnici dobiće nove tonove, te i vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu.

Željko Mitrović na svom instagram profilu otkrio je da ne spava već danima kako bi sve pripreme za ovaj gigantski projekat prošle kako treba, te je otkrio da će se u "Eliti" naći i specijalna gošća koja je pre samo nekoliko godina osvojila srca milione gledalac. Naime, reč je o Leposavi, ali je ona ovoga puta Barbi Leposava. Kako je istakao, ovo je verzija 2.0, koja ima značajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa interneta, kao i brzo računanje i predvidjanje budućih događaja.

kurir.rs/Pink

Bonus video:

05:27

OVA OSOBA JE POSEBNO RAZOČARALA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITI PROGRAMA ZADRUGA! Mikica Bojanić bez dlake na jeziku o svemu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja