VIŠE I NE KRIJU STRAST! Kamere uhvatile Janjuša kako je dohvatio Aneli, ovako ni Maju Marinković nije privukao (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić

sve puca od strasti

VIŠE I NE KRIJU STRAST! Kamere uhvatile Janjuša kako je dohvatio Aneli, ovako ni Maju Marinković nije privukao (VIDEO)

Rijaliti -

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša sve više intrigira javnost, a oni su sve prisniji, pa je pitanje trenutka kada će preći granicu prijateljstva i ozvaničiti vezu. Njih dvoje imaju velike turbulencije i svaki dan donesu odluku da prekinu svoj odnos, ali na kraju dana ipak prevaziđu izgovorene reči inastave sa druženjem.

Po Beloj kući se uveliko šuška kako se bivši košarkaš već zaljubio u atraktivnu rijaliti učesnicu i da će tokom ove sezone ponovo izneveriti svoju suprugu, sa kojom se tek pomirio.

Janjuš i Aneli koriste svaki mogući trenutak da provode vreme zajedno, a na društvenoj mreži isplivao je snimak koji pokazuje da im se odnos očigledno otrgao kontroli, o čemu govori ponašanje košarkaša, koji se letos pomirio sa ženom.

Naime, Aneli i Janjuš su u kuhinji spremali da jednu, a onda ju je on na kvarno zagrlio i privukao kao sebi. Poznato je da bivši košarkaš ima ovakve fore i da vešto skriva svoje poteze, ali na kraju ga kamere ipak uhvate i bude primoran da prizna svoja osećanja.

kurir.rs

Bonus video:

00:17

Aneli Ahmić vređa svekrvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track