ANELI I JANJUŠU POPUSTILE KOČNICE! Javno razmenjivali nežnosti, košarkaš priznao " Ti si jedina sa kojom bih..."
Foto: Petar Aleksić

ANELI I JANJUŠU POPUSTILE KOČNICE! Javno razmenjivali nežnosti, košarkaš priznao " Ti si jedina sa kojom bih..."

Rijaliti -

Od samog ulaska u rijaliti Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš se ne odvajaju, zbog čega mnogi misle da će njih dvoje preći granicu prijateljstva.

Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić
foto: Petar Aleksić

Aneli i Janjuš su sinoć tokom emisije sedeli zagrljeni na garnituri i pravili planove za odlazak na Rajsko ostrvo. Ahmićeva je želela da spava sa Janjušem na istom krevetu, dok joj je on rekao da se plaši ishoda.

- Svako bi bili u odvojenim krevetima, neću da rizikujem. Nemoj se zaj*bavati sa mnom - govorio je Janjuš, a Ahmićeva za to nije htela ni da čuje.

Aneli je najavila da bi nastao haos ako joj donesu alkohol.

- Ne, spavaćemo u jednom krevetu. Šta bi ti voleo i da li voleo da se to desi? Zamisli meni daju tekilu, bio bi haos - govorila je Aneli.

Aneli Asmić
foto: Printskrin/Instagram

Ona je nakon toga želela da čuje od Janjuša ko je u Beloj kući njegov tip žene, a bivši košarkaš je priznao da samo nju može da zamisli pored sebe.

- Ti si jedina osoba sa kojom bih ja mogao da funkcionišem, onako kako mislim da treba. Ne bih ti ništa verovao, ali bih mogao da se probudim pored tebe, a da posle ne tražim taksi da ide kući. Ti si tip moje žene - bio je iskren Janjušević, a Aneli je njemu takođe priznala da je on njen tip muškarca, zbog čega je Janjuš predložio da što pre završe odnos kako ne bi napravili probleme.

Aneli Asmić
foto: Printskrin/Instagram

Janjuš je nakon toga obasipao Aneli pažnjom, a dobila je čak i masažu. On je želeo da čuje da li njoj prijaju njegovi dodiri, a ona nije mogla da nađe reći kojim bi opisala koliko uživa, pa mu je samo tražila da ruku ipak zavuče ispod majice.

- Hajde zavuci tu ruku ispod majce i lepo me izmasiraj - zahtevala je ona.

Kurir.rs/Inforemer

Bonus video:

01:21

Marko Janjušević Janjuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track