BILA JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH I NAJMOĆNIJIH ŽENA BIVŠE JUGE: Božen nije imala dece, svi se pitaju ko je nasledio imperiju!
Foto: Youtube Printscreen

BILA JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH I NAJMOĆNIJIH ŽENA BIVŠE JUGE: Božen nije imala dece, svi se pitaju ko je nasledio imperiju!

Stars -

Jedna od najbogatijih i najmoćnijih žena u Srbiji bila je Božen Žumbor vlasnica poznate linije kozmetičkih proizvoda.

Božen Žumbor

Božen je pre jedanaest godina preminula, posle duge i teške bolesti, a kako nije imala naslednike, mnogi su se pitali kome je pripalo njeno bogatstvo, koje se, kako je navodio "Alo", procenjivalo desetinama miliona.

- Za sada niko nema informacije o tome šta će se dalje dešavati sa kompanijom. Vest o smrti gospođe Božen nas je sve zatekla, još uvek ništa ne znamo, detaljnije informacije ćemo imati narednih dana - rekli su svojevremeno u kompaniji nakon što su saznali za tragediju.

Božen Žumbor
foto: Youtube screenshot

U jednom momentu se Božen našla u centru skandala kada se za njen proizvod za mršavljenje, po kom je postala popularna, pojavila informacija da je neispravan, a jedno vreme je čak bio povučen iz prodaje.

Ona je živela na relaciji Srbija - Holandija. Pisalo se je osim luksuznih nekretnina u Srbiji, imala i nekretnine u Holandiji.

Božen je imala velelepne vile na Dedinju i pod Avalom. Ona se i bavila humanitarnim radom, dugo je pomagala deci bez roditelja, staračkim domovima, kao i bolnicama.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track