ANITINA PRVA ISPOVEST O PRELJUBI I NEVERSTVU! Ovu su svi detalje ljubavne AFERE sa Mateom, a evo šta očekuje od braka sa Matorom
Foto: Printscreen/Pink

druga šansa

ANITINA PRVA ISPOVEST O PRELJUBI I NEVERSTVU! Ovu su svi detalje ljubavne AFERE sa Mateom, a evo šta očekuje od braka sa Matorom

Rijaliti -

Anita Stanojlović prvi put je govorila o svom neverstvu. Ona je voditelju Darku Tanasijevuću otkrila nove detalje o odnosu sa Mateom Car i priznala zašto je radila iza leđa Jovani Tomić Matoroj.

- Ja tu devojku znam sa tik toka, Jovana je počela da se dopiusje sa njom. Ne znam da li se ona meni javila ili ja njoj, tu su poruke bile o podršci gej populacije. Međutim, naš razgovor je išao u smeru muvanja, ja sam sve vreme pričala da ja Jovanu volim. Ona je mene zvala da se vidimo, ja nisam htela. Ona je meni rekla vidim da slabije pišeš, ja sam se plašila da ona ne izbaci naše poruke. Ona se posvađala sa njenom devojkom, zadnji period je bio sve oko njene devojke. Nisam želela da uđem ovde baš zbog toga, da me pitaš što sam to radila ja ne znam zašto - govorila je Anita, pa otkrila zašto nije prekinula kontakt sa Mateom kad je primetila da je odnos krenuo u pogrešnom pravcu:

Anita Stanojlović
foto: Pritnscreen

- Mi kad smo izašle odavde, Jovana se srela sa Sanjom, pričale su, prepucavale su se, ja sam joj našla poruku sa bivšom devojkom. Jovana je sve vreme pričala da želi da budem sa mnom jer ja nju volim. Udala sam se jer je volim, a mislila sam da se ona udala da tera inat Sanji jer se ona udala - priznala je Stanojlovićeva.

Anita je progovorila o golim slikama za koje se priča da je slala Matei.

- Nisam slala, Jovana nema moju golu sliku. Slala je meni Matea - otkrila je Anita, pa priznala da li je na svadbi bila nesrećna zbog odnosa sa Mateom i da li je to razlog zbog kojeg je plakala:

Jovana Tomić Matora
foto: Pritnscreen

- Ko je meni Matea? Nikad je u životu nisam videla. U lajvu sa svadbe sam bila sa Jovaninom drugaricom i mi smo sve to rešile. Meni je ona rekla da radim kako se osećam u tom trenutku, to je bilo pre svadbe.

Darko je takođe pitao Anitu da li je tipovala Matoru sa svojom majkom ili Mateom.

- Ne, volela sam je. Nisam je varala u Kruševcu. Ja bih njoj sve da ispričam od početka, čekam da se smiri i da prođe pet, deset ili petnaest dana. Ako bude htela da počenmo od nule. Poverenje sigurno neću dobiti, ali nadam se da šansu hoću. Ja nisam imala snage da joj kažem sve, zato sam i legla da spavam kad se saznalo sve. Ša nema lošu nameru i neće da me vređe, a Marko je odmah počeo da me vređa, nije trebao da ima takav stav prema meni - zaključila je Stanojlovićeva.

kurir.rs

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track