BESNA KAO RIS! Marija Kulić ZAPENILA zbog Miljane, pa u sve uplela jednu učesnicu Elite: "ŠTA JE TU NJENO..."
Foto: Printscreen/Zadruga

DRAMA

BESNA KAO RIS! Marija Kulić ZAPENILA zbog Miljane, pa u sve uplela jednu učesnicu Elite: "ŠTA JE TU NJENO..."

Rijaliti -

Marija Kulić, bivša rijaliti učesnica i majke Miljane Kulić iako ove godine nije učesnica "Elite" sve pomno prati i oglašava se na svom Instagram profilu.

Marija Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

Od kada traje rijaliti Zadruga, odnosno sada Elita, poznato je da porodice takmičara povremeno pošalju svojima garderobu, kozmetiku, kao i sve ono što im je potrebno za lagodan boravak na imanju u Šimanovcima.

Upravo to, učinila je i Marija Kulić koja je Miljani poslala, kako ona kaže, mnogo džakova koji su napunjeni garderobom i kozmetikom. I ništa tu ne bi bilo sporno da se nisu pojavili komentari kako je reč o džakovima Anite Stanojlović, te da je Miljana ukrala sve.

Marija Kulić
foto: Printscreen YouTube

Marija nije mogla da trpi komentare na društvenim rmežama, te je odlučila da im stane na put i kaže da je ona lično Miljani poslala džakove.

Marija Kulić
foto: Printscreen/Instagram

- Dali su Miljani pola stvari koje su poslate za Anitu. Sramota šta rade - glasila je poruka koju je Marija dobila, u kojoj se aludira kako je Miljana ukrala cimerkinu garderobu.

- Šta su dali Miljani, kad sam ja juče poslala tri ogromna džaka garderobe, šminke i kozmetike. Šta je to Anitino? Ja tačno znam u iglu šta sam kupila i poslala - bila je oštra Marija na optužbe za krađu.

Marija Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

Podsetimo, Marija ove sezone nije uz Miljanu u rijalitiju, ali je prati i nada se da se neće pomiriti ni sa Zolom, ni sa Bebicom.

Kurir.rs/ Alo/ preneo/ N.K.

05:27

OVA OSOBA JE POSEBNO RAZOČARALA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITI PROGRAMA ZADRUGA! Mikica Bojanić bez dlake na jeziku o svemu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja