JANJUŠ SE VRAĆA U ELITU: Nakon smrti brata Mihaila odlučio da kroči u Belu kuću, evo šta je bilo KLJUČNO da ode u rijaliti
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

JANJUŠ SE VRAĆA U ELITU: Nakon smrti brata Mihaila odlučio da kroči u Belu kuću, evo šta je bilo KLJUČNO da ode u rijaliti

Rijaliti -

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš za nekoliko dana bi trebalo da se vrati u Elitu 7. Iako su gledaoci spekulisali da se Janjuš više neće vraćati u rijaliti, kako prenose mediji, on je uspeo da postigne dogovor sa produkcijom.

- Janjuš će se ipak vratiti u rijaliti. Najverovatnije će to biti za dana posle Božića, ali još nije tačno utvrđeno kada će se to dogoditi - priča dobro obavešten izvor.

- Postigao je dogovor. Teško mu je da posle smrti brata ponovo stane pred kamere, ali je svestan da će mu vreme u rijalitiju brže proći i da sada nažalost ništa ne može da promeni - zaključuje dobro obavešten izvor.

Podsetimo, Mihailo Janjušević (27), rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, preminuo pre nekoliko dana u stanu u Beogradu.

Janjuš ne može da se pomiri da njegovog brata više nema, neretko objavi njihovu zajedničku fotografiju na mrežama, a sada je to ponovo učinio.

Naime, Janjuš je na Instagramu objavio porodičnu fotografiju iz detinjstva na kojoj je sa braćom i roditeljima.

- Jao, zašto, zašto, zašto - napisao je Janjuš.

Inače, Mihailo je sahranjen na gradskom groblju u rodnom Prijepolju nedaleko od porodične kuće. Janjuš i njegova porodica, kao i rodbina i prijatelji zavijeni su u crno nakon tragičnog događaja.

kurir.rs/blic/foto instagram: mali_janjus

Bonus video:

00:14

Marko Janjušević na sahrani brata Mihaila Janjuševića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track