"TERAO ME JE DA GA ZADOVOLJAVAM IGRAČKAMA ZA ODRASLE, NAŠLA SAM MU PORUKE SA GEJ ADVOKATOM" Aneli šokirala priznanjem o Asminu
Foto: Printscreen

skandal

"TERAO ME JE DA GA ZADOVOLJAVAM IGRAČKAMA ZA ODRASLE, NAŠLA SAM MU PORUKE SA GEJ ADVOKATOM" Aneli šokirala priznanjem o Asminu

Rijaliti -

U rijalitiju "Elita" održala se specijalna noćna emisija u okviru koje su pojedini takmičari dobili priliku da razgovaraju sa porodicom.

Jedna od pomenutih je bila i Aneli Ahmić koja je desetak minuta bila na video-pozivu sa sestrom Sitom Ahmić.

Sita je otkrila Aneli da je Asmin pustio svoj intimni snimak na kom se vide dva kadra. Navodno, u prvom je sa ženskom osobom, dok se na drugom vide dlakava leđa te mnogi nagađaju da je reč o muškarcu.

Aneli je ostala u šoku nakon ovih informacija, dok ju je Sita molila da javno otkrije svoje sumnje koje je gajila tokom odnosa sa Durdžićem.

Nakon poziva Aneli je prošetala krug oko imanja sa Đedovićem, kom se i poverila o svemu

- Mene je mnogo sramota da pričam o ovome, ali on je mene terao na razne stvari - počela je Aneli koja je nastavila da govori o škakljivoj temi nakon što ju je Marko par sekundi ubeđivao.

- Marko, on je mene terao da mu stavljam prste dole - kroz tihi vrisak je rekla ona.

- Koliko mi je samo neprijatno, terao me je da ga zadovoljavam i vibratorom - šokirala je naciju Aneli.

- Stalno sam sumnjala jer sam ga uhvatila kako se dopisuje sa muškarcem, to je neki advokat koji je gej, zajedno su gledali filmove za odrasle - bila je otvorena Ahmićeva.

- Aneli, šta onda tebi nije bila jasno u svemu tome - zapitao se Đedović.

Bonus video:

07:19

STARS EP256

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track