KSENIJA KNEŽEVIĆ ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA OKRENULA DRUGI LIST: Imam novi način život!
Foto: Printscreen/Instagram

pevačica ne krije da je na specijalnom režimu ishrane

KSENIJA KNEŽEVIĆ ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA OKRENULA DRUGI LIST: Imam novi način život!

Stars -

Ksenija Knežević, ćerka Nenad Knežević Kneza stekla je popularnost sa grupom Hurricane, nakon čijeg razlaza je nastavila solo karijeru.

Iako je izuzetno zgodna i svaki mišić joj se ocrtava na telu, pevačica ne krije da je na specijalnom režimu ishrane, koji je uvela kako zbog što boljeg izgleda tako i zbog ozbiljnih problema sa radom štitne žlezde koji su je zadesili.

Ksenija Knežević
foto: Kurir televizija

Ne krije da je na dijeti

-Na dijeti sam, imala sam one momente kada sam izgledala onako malo, a i stalno su me povezivali sa hranom pa mi je to malo preko glave. Iskreno! Smršala sam nekih 10 kilograma. Bilo je malo i zdravstveno zbog štitne, ali mi je prijalo. Imam nov način ishrane, nov način života, jedem salatu - ispričala je Ksenija kroz smeh i dodala:

Ksenija Knežević
foto: Printscreen/Pink

-Dosadno je, ali bude ti lepo kada vidiš progres i sebe u ogledalu, kada ti ljudi kažu. Stvarno prija, osećaš se bolje, hoćeš da odeš i u emisiju i da snimiš spot. Valjda me je sve to inspirisalo, koliko god to pogrešno zvučalo. Žene smo, znate već kako je u ovom poslu -zaključila je Ksenija u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Ksenija Knežević
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, pevačica je sve iznenadila kada je pre nekoliko meseci otkrila da se suočila sa nizom ozbiljnih zdravstvenih problema.

- Ovaj posao je stresan i razvila sam psihofizičke probleme. Imam probleme sa hormonima, štitnom žlezdom, jajnicima, i insulinskom rezistencijom. Kada ne naučiš da kažeš ‘ne’, tvoje telo to uradi umesto tebe. Mladima preporučujem da ne dopuštaju da manipulišu njima i da jasno i glasno govore šta misle - ispričala je Ksenija jesenas za Informer.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

07:19

STARS EP256

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track