"ŠA MORA ŠTO PRE NA LITURGIJU, DA SE PRIČESTI I ISPOVEDI" Mionina drugarica dala sud o ljubavnom trouglu
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

ovo je poručila reperu

"ŠA MORA ŠTO PRE NA LITURGIJU, DA SE PRIČESTI I ISPOVEDI" Mionina drugarica dala sud o ljubavnom trouglu

Rijaliti -

Aktuelnim učesnicima "Elite" i ljubavnom paru Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša od sinoć više ništa nije isto, s obzirom na to da se u Belu kuću uselio Mionin bivši dečko Stanislav Krofak, koji se tom prilikom pri samom ulasku odmah suočio sa Aleksićem.

Naime, on se odmah suočio sa Aleksićem, te je tom prilikom poželeo da isteraju sve na čistac, s obzirom na to da je već mesecima unazad, Stanislav glavna tema njihovih sukoba, a milioni gledalaca netremice su gledali ovaj sukob, što vi možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta:

Miroslava Mima Živković, Mima Živković
foto: Printscreen Pink

S tim u vezi, oglasila se nekadašnja Mionina drugarica iz "Zadruge 3", Miroslava Mima Živković, koja je progovorila o ovom trouglu u "Eliti".

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Što se Stanislava tiče ne bih puno komentarisala, jer ne poznajem dečka, ovako na prvu mi deluje kao čovek sa stavom i da zna hoće, a šta neće. Dok sa druge strane, imamo baš suprotnu situaciju kod Mione i Ša - rekla je Mima na samom početku, te se osvrnula na odnos Mione i Ša:

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Smatram da su se totalno izgubili, i zaboravili na prave vrednosti, kao što su poštovanje, smirenost i prava ljubav. Do toga je došlo jer su zapostavili prvo sebe, svoju duhovnu stranu, pa samim tim ne mogu biti dobri jedno drugom, jer oni sami hrane svoj ego, dok su dušu osiromašili potpuno. Miona je i mlada, daće Bog pa će naći svoj pravi put i pravog dečka za sebe, ako reši da radi na sebi, a Ša je debelo zakasnio sa duhovnim radom na sebi i mora što pre čim izađe iz rijalitija, ako želi spas, da ode na liturgiju, pa da pošti, da se ispovedi i pričesti, jer je njega nažalost obuzela neka druga sila dosta, i zato ljudima deluje da nije normalan. A svaki drugi čovek van rijalitija je nalik Nenadu, jer su ljudi previše fokusirani na sami sebe i na meterijalne stvari, hrane ego, iskompleksirani su, i sujeta je ogromna, pa samim tim narušavaju tako svoje duhovno zdravlje, i nisu sposobni za ljubav. Dakle, prvo moraju da rade na sebi, na negovanju svoje duše, pa onda da traže partnere. U svakom slučaju, svima želim da pronađu svoj smisao života jer smatram da svi imamo izbor da budemo loši ili dobri, vreme će pokazati šta će oni izabrati, a ja se nadam i verujem da će svako pronaći svoju sreću. Ali ne zajedno, isključivo odvojeno - zaključila je Mima.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

09:27

STARS EP259

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track