OVAJ MOĆNIK JE SVEKAR NAŠE PEVAČICE: U vlasništvu ima dvorac i privatno jezero, evo kako izgleda VILETINA koja vredi milione
Foto: Printscreen/Instagram

ŠIROKO

OVAJ MOĆNIK JE SVEKAR NAŠE PEVAČICE: U vlasništvu ima dvorac i privatno jezero, evo kako izgleda VILETINA koja vredi milione

Stars -

Jana Todorović uglavnom u medijima priča o svojoj karijeri, pa malo ko zna da poseduje vilu koja vredi milione.

Jana Todorović
foto: Printscreen Instagram

U domaćim medijima spekulisalo se o poreklu njenog bogatstva, koje je zapravo bogatstvo njenog muža Ivana sa kojim je skoro 29 godina u skladnom braku.

Janin svekar Sveto Todorović važi za moćnog čoveka koji je u Nemačkoj i Srbiji izgradio imperiju, a vlasnik je i dvorca koji se nalazi u blizini Nirnberga u Nemačkoj.

Ovaj dvorac fanovi naše pevačice imali su prilike da vide i u njenom spotu, ali i na Instagram profilu. On je u baroknom stilu i ima nekoliko kula, kao i privatno jezero u dvorištu, kao i statuu zlatnog konja.

Sa druge strane Janina svekrva, takođe vrlo radna i uspešna žena ima svoj lanac kozmetičkih salona.

Da podsetimo, ćerka folk pevačice Jane Todorović ove godine je napunila 18 godina, a njena majka Jana Todorović joj je tada napravila proslavu za pamćenje.

Jana Todorović
foto: Printscreen/Youtube/Toxictelevision

Osim u restoranu, Janina ćerka je prvo okupila društvo u porodičnoj kući u Jajincima, a onda su slavlje nastavili u restoranu.

Podsetimo, Kristina je rođena 2006. godine u Las Vegasu, a iza njenog imena krije se zanimljivost koju je Jana jednom podelila sa javnošću.

„Muž je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. Tek nedavno mi je otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. (smeh) A Džulijen je srednje ime jer se rodila u Americi, i to stoji samo u pasošu“, ispričala je Jana ranije, preneli su domaći mediji.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:39

STARS EP258

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track