MIONA JOVANOVIĆ SKROZ RASKRINKANA! Oglasila se bitna žena koja je otkrila pravu ISTINU, evo šta se zapravo dešava sa Ša i njom
Foto: Printscreen

opa

MIONA JOVANOVIĆ SKROZ RASKRINKANA! Oglasila se bitna žena koja je otkrila pravu ISTINU, evo šta se zapravo dešava sa Ša i njom

Rijaliti -

Bivša rijaliti učesnica, Vanja Živić, progovorila je za jedan portal o konstantnim napadima učesnika Elite zbog njenog postavljanja za vođu Stanislava Krofaka.

Ona je otkrila da je Žana jedina u pravu i da je iskreno poznaje, dok se razočarala u Mionu koja je nasela na jeftine proče.

Vanja Živić
foto: Petar Aleksić

Za Žanu nisam ni sumnjala jer me šuštinskki poznaje i tačno zna da nisam imala lošu nameru, a što se tiče Mione pa vidi nasela je na priču, bezveze skroz mada iskreno da ti kažem razumem je s obzirom da su tamo polupani jedan dan im je ko godina ne rezonuju stvari dobro.. ali da je pomislila da nisam lojalna i da nisam prijatelj stvarno se kosi sa zdravim razumom s obzirom da sam stvarno uvek bila tu i za nju i za Ša uvek bila objektivna i iznosila svoje mišljenje i kad je dobro i kad nije .. ali videće sve kad izađu će im niti jasno da nikada ružnu reč nisam rekla.

Kurir / Pink / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:45

STARS EP294

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track