"NE DOJIM ZBOG PROBLEMA S GRUDIMA" Aleksandra Nikolić otkrila kako se oporavlja nakon carskog: Porađala sam se 7 i po sati...
Foto: Kurir

"NE DOJIM ZBOG PROBLEMA S GRUDIMA" Aleksandra Nikolić otkrila kako se oporavlja nakon carskog: Porađala sam se 7 i po sati...

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić i Filip Car nedavno su postali roditelji ćerkici Leoni. Nikolićeva je otkrila kako teče oporavak nakon carska reza, a tom prilikom otkrila je i da ne doji ćerkicu zbog problema koji je imala sa grudima pre dve godine.

- Oporavak nakon carskog reza je mnogo teži. Da mogu da biram, prirodno bih se porodila, ali morao je taj hitni carski rez da se odradi. Oporavak jeste težak, ali u tom trenutku ništa ne osećaš. Sve ide kako treba, ali sam napravila grešku što sam nosila teško, pa me je rana bolela. Boli me i kičma, ali shvatam da će vremenom sve doći na svoje - rekla je Aleksandra i otkrila da li je tokom trudnoće imala strah od porođaja.

- Imala sam strah, ali sam mislila da ću se poroditi prirodno sa epiduralom, međutim nije se tako dogodilo. Pred kraj sam bila: "Hajde više dete napolje, da te vidim, ne mogu više". Porodila sam se skoro u 42. nedelji.

Aleksandra je istakla da joj ćerkica ulepšala život.

- Život sa bebom je prelep. U nekom trenutku jeste teško jer si umoram i neispavan, ali to je nešto čarobno i neopisivo, Ne postoje reči kojima bih opisala svoja osećanja. Potpuna sam, srećna i zadovoljna. Mislim da mi je dete došlo u pravom trenutku i zahvalna sam na tome - rekla je Aleks i otkrila kako je izgledao prvi put kada je ugledala ćerkicu.

Aleksandra Nikolić
foto: Ata Images

- Bila sam pod anestezijom, stavili su mi je na lice, ali ja sam bila toliko iscrpljena od 7 i po sati porađanja ja se ne sećam šta sam rekla. Čula sam kako plače, ali ne sećam se šta se dešavalo nakon toga, sve mi je maglovito. Kad sam odspavala i kada sam je svesna videla osećaj je neverovatan. Zasuzile su mi oči, nisam mogla da verujem da je to stvorenje moje i da je to moje dete. Najlepši osećaj na svetu, to ću pamtiti do kraja života - rekla je Aleksandra na svom Jutjub kanalu i otkrila zbog čega ne doji ćerku.

- Ne dojim. Imala sam problem sa grudima pre skoro dve godine i zbog toga ne mogu da dojim. Moja beba je na dohrani.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:08

Sestra Aleksandre Nikolić stigla u bolnicu po bebu i Aleksandru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track