Najnovije vesti

SERIJA KOJA ĆE VAS PRIVUĆI KAO MAGNET: Igra sudbine od večeras, radnim danima u 21 sat na Prvoj
Foto: Promo

SERIJA KOJA ĆE VAS PRIVUĆI KAO MAGNET: Igra sudbine od večeras, radnim danima u 21 sat na Prvoj

TV šou

Kada se sudare svet bogatih I svet siromašnih nastaje stampedo događaja I emocija. Obilje drame, trilerskih zapleta ali i smeha.

Od kreatora sada već kultnih "Istina i laži" stiže nova domaća hit serija "Igra sudbine" , koju ćete od večeras gledati svakog radnog dana u 21h na Prvoj televiziji. Serija prati uzbudljivu priču dve porodice čije bebe su zamenjene nakon rođenja, a istina se otkriva nakon trideset godina i iz korena menja živote svih onih koji su u nju upleteni, ali i njihovog okruženja.

foto: Promo

Uz obilje drame, ali i smeha, kao i trilerskih zapleta, unutar uzbudljivih života svakog od likova, pratimo njihove izdaje, prevare, preživljavanje, ucene, spletke, beskrupuloznu borbu za imovinu, tabloidizaciju njihovih života i urnebesno-komične situacije u kojima se nalaze. I naravno, sve to uz najčistije emocije ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodične i prijateljske odnose, kojih itekako ima u brojnim iskušenjima.

foto: Promo

Jednu od glavnih uloga tumači Milica Milša koja nestrpljivo iščekuje početak serije za koju veruje da će odmah prirasti srcu gledaocima. „Igram lik Ade Kanački, bogate žene, majke koja saznaje šta se desilo sa detetom koje je rodila i koja, nakon tog saznanja, preduzima jedan krajnje neočekivani i radikalan potez. Ona je dama, u istinskom smislu te reči, jaka, ali i veoma emotivna žena, a suština njene ličnosti ogleda se u njenim rečima: „Za dve stvari ujedam kao ris: za porodicu i za pravdu“, kaže Milša. Ona ističe da pored uzbudljive priče sa mnogo obrta i iznenađenja, u ovoj seriji pratimo psihologiju likova čiji se životi, ne njihovom krivicom, menjaju iz korena. Ljubav, porodica, sudar sveta bogatih i sveta siromašnih, prijateljstva, izdaje, mućke, zavist, pohlepa, izneverena očekivanja, ogorčena borba za materijalno, težnje za pravim vrednostima, stare porodične tajne koje izlaze na videlo, misterije ali i urnebesni humor, sa izrazito živopisnim likovima – samo su delić onoga što čini „Igru sudbine“.

foto: Promo

„Zahvaljujući produkciji, postavljaju se najviši standardi u svakom smislu: od prelepe scenografije art direktora Dukana Radenkovića, divnih kostima Nevene Milovanović, sjajne režije Mihaila Vukobratovića i Stanka Miloševića - do vrhunske tehnike i odličnih uslova za snimanje. I naravno – uz sjajnu glumačku ekipu, koja sa najdivnijom pozitivnom energijom svaki dan na setu provodi kao jedna velika, srećna i kreativna porodica“, naglašava Milica.

foto: Promo

“Igra sudbine” rađena je po kolumbijskoj telenoveli ali reditelj Mihailo Vukobratović ističe da je serija prilagođena našim okolstima i situacijama: „Videćemo mnogo novih TV lica, mnogo mladih glumaca i mislim da će to sve zajedno biti magnet koji će privući našu publiku!“. Glavne uloge: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Vladan Savić, Olja Lević, Matea Milosavljević, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Pavle Jerinić, Slobodan Ćustić, Jelena Đukić, Kristina Jovanović, Vuk Saletović, Darko Tomović, Ammar Mešić, Miloš Vlalukin....

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...