Najnovije vesti

NIJE LAŽ: ŽELJKO MITROVIĆ I SKAJ VIKLER IZBACILI SU JOŠ JEDAN DUET!
Foto: Promo

NIJE LAŽ: ŽELJKO MITROVIĆ I SKAJ VIKLER IZBACILI SU JOŠ JEDAN DUET!

TV šou

I nije poslednji put!

Ceo region sada već zna da je Željko Mitrović 1. decembra sa svojim bendom „The Monx“ izbacio prvi video „Gubi se“ koji sada broji više od 2 miliona pregleda. Pesma koja je pokrenula lavinu, kako u muzičkim krugovima, tako i kod publike, zapravo je prva u nizu od 30 pesama za koje Željko namerava da iskomponuje, isproducira i snimi video. U pitanju je opklada i izazov od strane muzičke zajednice Srbije, koju je Željko sa ogromnim entuzijazmom prihvatio i bacio se na ozbiljan posao!

Željko Mitrović
foto: Promo

Prošli utorak osvanuo je fanki hit, gde se Željku i njegovom bendu „The Monks“ pridružio niko drugi nego Đorđe Miljenović – Skaj Vikler, heroj ulice svih ljubitelja soula i fanka, bluza i džeza, hip-hopa i neo R&B-a. Spoj Viklerovog vokala i energije sa mladom Isidorom Mitić, iznedrio je pesmu “Dodaj mi fank” koja je brzo dobila svoje poklonike.

Željko Mitrović
foto: Promo

Ova uspešna saradnja ostavila je veliki utisak ne samo na publiku, već i na Željka, Viklera i “Monkse”. Dobre stvari zaslužuju još bolji nastavak, i otuda i želja za najnovojom saradnjom!

Četvrta pesma i video koji je ugledao svetlost dana je lucidna i energična numera “Laž”! I to opet i baš sa Skaj Viklerom. Isidora i Vikler su se i ovog puta sjajno snašli, da svojim specifičnim vokalima dočaraju ovaj fanki bit koji je iskren, ali ne i naivan – baš kao i beogradski asfalt.

Željko Mitrović
foto: Promo

Željko Mitrović praši sa svojim bas deonicama, ostavljajući utisak da je možda baš sada njegova tehnika još bolja i umešnija nego kada je bio član Beogradskog benda - Oktobar 1864, sa kojim je izdao tri studijska albuma.

Dve trube, dva trombone i saksofon dodatno oplemenjuju ovu stvar, dodaju magiju koja je specifična za duvačke instrumente i apsolutno perfektno se integrišu sa bendom “The Monx” sastavljenim od vrsnih muzičara koji svakom novom pesmom dokazuju da su i te kako dorasli ne tako lakom izazovu od 30 pesama za 30 nedelja. Bend takvog kapaciteta i takvih članova, postao je na ovdašnjoj sceni pojam za ozbiljnost, profesionalnost i kreativnost, i sa takvim karakteristikama saradnja sa njima sada se već može ubrajati u prestiž.

Željko Mitrović
foto: Promo

I nije laž! Željkova četvrta pesma, a druga u saradnji sa Viklerom - donosi gruv kakav jedna metropola zaslužuje. Gruv koji je postao svima jasan. I nema nameru da se na tome zaustavi!

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...