PRVA TELEVIZIJA U MODERNOM RUHU: U jesenju sezonu od 11. septembra ulazimo spremni
Foto: Promo

PRVA TELEVIZIJA U MODERNOM RUHU: U jesenju sezonu od 11. septembra ulazimo spremni

TV šou -

Prva televizija spremno dočekuje jesen uz mnogo noviteta, ali i onih starih dobro poznatih formata zbog kojih nam je publika verna godinama unazad. Od 28. avgusta već emitujemo nove epizode najdugovočenije serije na ovim prostorima, čuvenu "Igru sudbine", kao i nove sezone emisija "Eksploziv" i "Ekskluziv". Naravno tu je i nova sezona TV kviza "Pobednik" i emisije "Na mestu zločina sa Mašanom".

Sve ovo samo je uvod u ono što smo pripremili za ovu jesenju TV sezonu. Gledaoci danas tokom dana na našim kanalima mogu da vide novi vizuelni identitet televizije koju rado gledaju.,

Prva televizija
foto: Promo

- Kreativni tim Prve razvio je hrabar, dizajnerski inovativan logotip kao odgovor na rastuće zahteve tržišta, trendove digitalne komunikacije i razvoj programskih platformi. Na taj način Prva televizija se priprema za nadolazeću eru u kojoj će dominirati digitalna komunikacija - kaže direktor marketinga i komunikacija Prve Miodrag Perišić. - Prepoznatljive boje brenda nisu promenjene, tako da će živopisne crvena i narandžasta i dalje asocirati gledaoce na znolikost zabavnog sadržaja Prve.

Pored Prve televizije, restilizovani identitet dobili su i kablovski kanali Prva Plus, Prva World, Prva Max, Prva Life, Prva Kick i Prva Files. Novi vizuelni identitet još više će podići vidljivost Prve i njenih kablovskih kanala i pomoći gledaocima da lako prepoznaju i pronađu svoje omiljene sadržaje na svim dostupnim platformama.

“Vesti”, "Jutro" i "150 minuta" programi po kojim smo prepoznatljivi godinama unazad u ovoj sezoni dobijaju inovativniji grafički paket, a emisija "150 minuta" biće rađena u novom, naprednijem studiju. Voditeljima Milošu Uroševiću i Miri Lekić u novoj sezoni pridružiće se Branka Lasković i Bojana Katić.

Već 12. septembra od 21.20 počinje novi ciklus sjajnog kviza "Najslabija karika". Svakog utorka imaćete priliku da vidite kome će voditelj kviza, naš poznati glumac Nikola Kojo reći onu čuvenu - "Vi ste najslabija karika", ali i ko će iz ove napete igre izaći bogatiji za pet miliona dinara.

Prva televizija
foto: Promo

Domaći serijski program biće osvežen premijernim epizodama četvrte sezone "Urgentnog centra", pa će gledaoci moći da od 14. septembra, četvrtkom i petkom, od 21.20 vide nove zaplete, dileme, brige i radost omiljene televizijske lekarske ekipe.

Spremite se za petak 15. septembar, jer u 22.15 počinjemo da emitujemo emisiju "Reci 8". Reč je televizijskom stand up šouu koji je okupio vodeća imena regionalne stand up scene i koji će gledaocima predstaviti sasvim drugačiji koncept humorističih emisija. Na provokativne i aktuelne teme svoje kreativne i duhovite komentare i zanimljive priče i dosetke iznose komičari Ana Zlatanović, Srđan Olman, Peđa Bajović, Nikola Trišić, Nikola Milenković, Andrija Dabanović, Filip Ugrenović i Semir Gicić. Kretivni producent je naš poznati reditelj i scenarista Zoran Lisinac, koji je zaslužan za vrtoglavi uspeh filma "Toma" i humorističke serije "Popadija". U deset četdresetominutnih epizoda emisije "Reci 8" postavljena je dominantna tema, koju će komičari obrađivati na njima karakterističan i prepoznatljiv način.

Noviteti na našoj jesenjoj listi su i "Prokuvaj sa Bokijem" subotom u podne. Radi se o novoj kulinarskoj emisiji. Nedelja od 12.30 je rezervisana za putopisnu emisiju "Izazovi avanturu" gde ćemo videti zanimljive domaće i strane destinacije i zahtevne poduhvate poput planinarenja ili raftinga. Nakon ove polučasovne avanture na ekran od 13.00 stiže "Skijom kroz Srbiju", a kroz nju će nas voditi glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić. Planiran je i novi večernji program sredom od 22.30, a voditeljku Kristinu Iglendžu publika je već upoznala kroz “150 minuta”.

Prva televizija
foto: Promo

Naravno, u jesenju TV šemu ulazimo i sa premijernim sezonama dobro poznatih emisija u istim terminima "Radna akcija sa Tamarom" sredom od 21.15 i "Nećete verovati" subotom od 19.15 i "Nikad nije kasno" nedeljom od 21.00.

Ni tu nije kraj, jer nas kasnije tokom jeseni očekuju i najgledaniji, svetski poznati kuvarski šou "MasterChef Srbija", kao i dugo očekivana druga sezona intrigantne serije "Popadija", a pre premijernih epizoda podsetitćemo se dogodovština Dese, Mikija, Ljube, Cece, Butke, Živane i drugih likova serije koju gledaoci s nestrpljenjem očekuju.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track