"NEKOME BI PUCALA U GLAVU!" Jezive pretnje Milene Kačavende odzvanjale Belom kućom
Foto: Printscreen TV Pink

ledi krv u žilama

"NEKOME BI PUCALA U GLAVU!" Jezive pretnje Milene Kačavende odzvanjale Belom kućom

Rijaliti -

Milena Kačavenda, čuvena "kuma", kako je dobila nadimak po kojem je i postala poznata u javnosti, ne prestaje da šokira gledaoce rijalitija "Elita", a sada je otišla korak dalje, kada je javno zapretila svim prisutnima da bi im "pucala u glave" jer su joj navodno ukrali kafu.

Naime, Milena se našla u kuhinji i prala sudove, dok se jedna od njenih cimerki naglas požalila da je kafa koju je tu ostavila naprasno nestalo, što je bivšu prijateljicu Ane Ćurčić vidno izbacilo iz takta.

- Ko je uzeo kafu, alo?! Svi su odneli, je l'? Ne mogu da verujem, kakvi debili, ja bih ovde nekome pucala u glavu! Bolje da ćutim - vikala je Kačavenda u Beloj kući, što su kamere naravno zabeležile, a u komentarima ispod snimka koji kruži internetom nisu imali lepe reči za "kumu nacionale".

"Za samo sedam dana je pokazala ko je i šta je", "Kakva uličarka, ovakve reči ne priliče ni njoj ni njenim godinama", "Glumi mafijaša, prevarant težak", "Kuma će tek da pokaže svoje pravo lice", "Smehotres od žene", samo su neki od komentara koji su se nizali, a detaljnije možete pogledati u nastavku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja