Nova emisija Suzane Trninić na Prvoj televiziji - “Odgovor”
Foto: Promo

Nova emisija Suzane Trninić na Prvoj televiziji - “Odgovor”

Vesti -

Emisija “Odgovor“, koja kreće od 21. januara, nedeljom u 14h, je debatna jednosatna emisija u kojoj će fokus biti usmeren na građane i njihove probleme, a u razgovoru će se se insisitirati na dobijanju odgovora na sva najvažnija pitanja za celo društvo.

Posao novinara je da te odgovore traži na odgovoran način, a u emisiji će to raditi tim mladih ljudi, studenata novinarstva sa Fakulteta političkih nauka, koje će voditi Suzana Trninić. Ivana Stojanović, Jovana Šošević, Stefan Petrović, Kristina Glišić, Aleksa Tešić, Miljana Miletić, Nikola Kostić, Milutin Bojović i Jovana Kovačević, imaće priliku da postavljaju pitanja učesnicima u emisiji, otvoreno reaguju na stavove koji se u emisiji donose, i time doprinesu da gledaoci dobiju najobjektivniji i najinformativniji odgovor na pitanja koja se u emisiji budu postavljala. Suzana Trninić će, u skladu sa svim novinarskim standardima, nastaviti da insistira na konkretnim odgovorima. „Mene su na fakultetu učili da postoji piramida na čijem su vrhu političari, a ja sada hoću da da obrnem tu piramidu da razgovaram sa onima koji su zaista temelj ovog društva – sa lekarima, profesorima, novinarima,...“ kaže Suzana.

foto: Promo

„Odgovor“ je emisija u kojoj će se uporno tražiti odgovori na sva pitanja, na odgovoran način, kako bi se utvrdila odgovornost za sve ono što je neko uradio, ali i odgovornost za ono što nije urađeno, a moglo je biti.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja