POTPREDSEDNIK SNS VUČEVIĆ: Obradoviću, fašisto i nasilniče, mnogo je jača Srbija od tvoje mržnje prema njoj!
Foto: Grad Novi Sad

Reagovanje

POTPREDSEDNIK SNS VUČEVIĆ: Obradoviću, fašisto i nasilniče, mnogo je jača Srbija od tvoje mržnje prema njoj!

Vesti -

- Pozivam nadležne državne organe da pod hitno ispitaju finansijske račune Boška Obradovića, koji je i ranije od stranih agentura naplaćivao svoj "patriotizam", rekao je potpredsednik SNS Miloš Vučević reagujući na poziv

predsednika pokreta Dveri Boška Obradovića da se vrate na posao pripadnike niške žandarmerije.

- Po kojoj ceni sad pokusavaš da prodaš mir i napredak Srbije, fašisto i nasilniče? Ima li kraja tvoja mržnja prema zemlji koja te je hranila i školovala, pošto si cenu za nju očigledno odavno odredio?Da li je tačno da više i ne biraš od koga ćeš pare da uzmeš za pokušaje pravljenja atmosfere državnog udara, rušenje ustavnog poretka Srbije, izazivanje nasilja i prolivanje krvi na ulicama? Samo da znaš, mnogo je jača Srbija od ljudi poput tebe. I to će ti pokazati i na izborima 26.aprila, poručuje Vučević.

Obradović pozvao je ranije danas ministra policije Nebojšu Stefanovića da "povuče nezakonitu odluku i vrati na posao pripadnike niške žandarmerije", koji su dobili otkaz nakon što su uslovno osuđeni zbog incidenta tokom održavanja Parade ponosa u Beogradu u septembru 2014. godine, kada su pretučeni Andrej Vučić i Predrag Mali, braća predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra finansija Siniše Malog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track