Vučević zahvalio baki na pismu: Draga Ljubice, hvala vama i najstarijim sugrađanima za sve što ste radili za nas
Foto: Grad Novi Sad, Printscreen/ Instagram

Gradonačelnik Novog Sada dobio masku u bojama zastave Srbije

Vučević zahvalio baki na pismu: Draga Ljubice, hvala vama i najstarijim sugrađanima za sve što ste radili za nas

Vesti -

Ljubica Amiđić, učiteljica u penziji, pozvala je danas volontrski kol centar sa molbom da treba da dostave jedan paketić. Volonterka Ivana se oduševila gestom bake Ljubice koja je imala želju da gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću dostave masku u bojama zastave Srbije koju je lično sašila i pismo u kome je stajalo:

  • Dragi gradonačelniče, pošto ulažete velike napore da sačuvate naše živote, nas najstarijih sugrađana, šaljem vam ovu masku koju sam sašila da sačuva vas od ovog opakog, nevidljivog virusa – neprijatelja. Hvala vam gradonačelniče na svemu što radite I činite za nas – napisala je baka Ljubica.
foto: Grad Novi Sad

Koliko je ovaj gest dirnuo gradonačelnika potvrđuje I posta koji je objavio na svom Instragram profile.

  • Hvala dragoj sugrađanki Ljubici Amiđić na predivnom pismu i gestu. Draga Ljubice, vi, najstariji sugrađani ste dizali ovu zemlju za nas, za buduće generacije, i svaku meru koju sprovodimo i sve što radimo, radimo kako bi vas sačuvali, kako bi vas zaštitili. Hvala vam na svemu što ste uradili i što radite za nas, ostanite u kućama, pomozite i sebi i nama, a mi smo tu da vam omogućimo sve što je potrebno – napisao je gradonačelnik.
foto: Grad Novi Sad

Grad Novi Sad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja