PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za subotu 3. oktobar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

KULA RASTE, NA PONOS SRBIJE I BEOGRADA: Vučić u nezvaničnoj poseti Beogradu na vodi, predsednika do sada ovakvog niste videli FOTO

foto: Printscreen/Instagram buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je jutros Beograd na vodi. Fotografije ovog nezvaničnog obilaska objavio je na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

VUČIĆ S NACIONALNIM KONVENTOM ZA EU: Želimo da očuvamo mir i stabilnost

foto: Tanjug Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas sastanku sa predstavnicima Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji. Teme sastanka su "Spoljna politika Srbije" i "Perspektive dijaloga Beograda i Prištine". Nacionalni konvent saopštio je juče da je cilj sastanka da se ponovo pokrene dijalog o rešavanju pitanja Kosova, kao i teme spoljne politike Srbije.

VLADIMIR PAVIĆEVIĆ ZA EMISIJU USIJANJE NA KURIR TV: Sledi epoha izgradnje najbližih odnosa Srbije i Crne Gore

foto: Kurir

Pavićević je ubeđen i da će odnosi Srbije i Crne Gore, koji su već jako dugo veoma hladni, mogu postati bolji, iako se to sada ne čini izvesnim s obzirom da su se pojavile varnice između Podgorice i Beograda.

UŽAS KOD PRIŠTINE: Pucali na srpsku decu ispred škole! Kamera sve zabeležila (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Nepoznati napadač pucao je večers iz vatrenog oružja u blizini šklole u Donjoj Brnjici kod Prištine gde su se u tom trenutku nalazila srpska deca.

PONOVLJENI IZBORI NA 5 BIRAČKIH MESTA U ŠAPCU: SNS osvojio 61,8 odsto glasova (VIDEO)

Na ponovljenim izborima u Šapcu, koji su danas održani na pet biračkih mesta, još jednom je najviše glasova dobila SNS, osvojivši čak 61,8 odsto glasova.

MITROPOLIT AMFILOHIJE PORUČIO SA CETINJA POSLE NAVODA DA IMA KORONU: Hvala Bogu, krepak sam i čio, spremam se za nove podvige!

Mitropolit crnogorsko primorski SPC Amfilohije saopštio je da je "dobrog zdravstvenog stanja, te da se priprema za nove trudove i podvige".

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: 107 novozaraženih, više od polovine iz Beograda! Preminulo dvoje, na respiratorima 20 ljudi

foto: Printscreen

KURIR NA MESTU STRAVE U GLOGONJSKOM RITU: Ovo je stan u kojem je oboleli sin jeo mrtvog oca, pogledajte KURIR TV

foto: Jelena Ivić

Vest da je sin sedam dan jeo mrtvog oca u njihovom porodičnom stanu u Glogonjskom ritu šokirala je Srbiju. Naime, beogradska policija je nakon prijave stanara juče našla raskomadan leš muškarca u stanu u Glogonjskom ritu kraj Beograda.

VELIKA TRAGEDIJA KOD ZRENJANINA: Dvojica muškaraca ispala iz čamca i utopila se u jezeru

Tela dva muškarca pronađena su danas u jezeru u mestu Neuzina kod Zrenjanina.

UŽASNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BEOGRADU: Udario komšinicu na pešačkom prelazu, nesrećna žena preminula u bolnici

Žena stara oko 50 godina nastradala je u saobraćajnoj nesreći koja se, oko 17.30, dogodila u Ulici Dragoslava Srejovića u Beogradu.

ILIJA NEUNIŠTIVI VEST BROJ 1 U AUSTRALIJI, PRETUKLA GA ŽENA NA ULICI: Otela mu auto, bacila na zemlju, tukla pa ga pregazila VIDEO

foto: 9news Printscreen

Srbin Ilija Klisurić u 74. godini doživeo je i preživeo užas koji je mislio da ga nikad u životu neće snaći. Ovaj srpski imigrant koji sa porodicom živi u Australiji, u Adelaidi, bio je žrtva pomahnitale nepoznate žene koja mu je prvo otela auto, izvukla ga, tukla, bacila na zemlju pa ga na kraju istim tim autom i pregazila?!

HOROR U PARIZU: Tela četvoro dece i majke pronađena u predgrađu! Ubijeni nožem i čekićem! (VIDEO)

foto: Twitter video prtscr / Remy Buisine

Tela pet osoba uključujući četvoro dece pronađena su danas u predgrađu Pariza, a sumnja se da su ubijeni u napadu nožem i čekićem. Veruje su da su sve žrtve, žena i četvoro dece, iz jedne porodice, a tela su pronađena u okolini kuće, prenose francuski mediji.

CRNA GORA PRVA U EVROPI PO BROJU ZARAŽENIH KORONOM NA 100.000 STANOVNIKA: Nema opravdanja za ovoliki broj obolelih

Crna Gora je na prvom mestu u Evropi po broju zaraženih korona virusom na 100.000 stanovnika. Podaci evropskih statističkih centara od kraja septembra pokazuju da Crna Gora, sa stopom od oko 1.699 inficiranih na 100.000 stanovnika, ima najveću stopu obolelih u Evropi, prenose „Vijesti“.

foto: Kurir Sport/Milan Nastić

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA: Meč na Rolan Garosu namešten? Istraga u toku (VIDEO)

Francuska policija istražuje jedan duel sa ovogodišnjeg Rolan Garosa zbog sumnje da je namešten. Duel prvog kola ženskog dubla predmet je istrage o nameštanju mečeva zbog velikih uplata novca tokom drugog seta.

FURIOZNOG NOVAKA NI KIŠA NE MOŽE DA ZAUSTAVI: Đoković besneo i čistio teren, razbio nepoznatog Kolumbijca i srušio Federera

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Rolan Garosa pošto je u prvom međusobnom meču savladao Kolumbijca Danijela Elahija Galana 6:0, 6:3, 6:2.

BRUKA PARTIZANA U GORNJEM MILANOVCU! Crno-beli vodili, pa sa igračem više ostali bez pobede!

Fudbaleri Metalca i Partizana odigrali su u Gornjem Milanovcu nerešeno 1:1, u utakmici desetog kola Super lige Srbije.

OGLASIO SE ITALIJAN KOJI SE CEPAO OD SMEHA KADA JE IZVUKAO ZVEZDU: Poslao je poruku posle koje će Delije PASTI U DELIRIJUM (VIDEO)

foto: Pritnscreen

Nekadašnji as Napolija i Juventusa Čiro Ferara prasnuo je u smeh u trenutku kada je izvukao Crvenu zvezdu što je izazvalo mnogo reakcija navijača crveno-belih. Nakon svega oglasio se i slavni Italijan koji je imao samo jednu poruku.

SKANDAL U NOVOM PAZARU! Nenad Lalatović nakon isključenja pravio INCIDENTE i pretio upravi domaćih!

foto: Printscreen

Fudbaleri Novog Pazara na svom terenu vode sa 3:0 protiv Vojvodine na poluvremenu, a meč je obeležio veliki incident čiji je glavni akter bio trener gostujuće ekipe Nenad Lalatović.

GROBARI NE PAMTE OVAKO CRN DAN: Na kraju se i košarkaši izblamirali protiv Borca (VIDEO)

Košarkaši Partizana poraženi su na startu regionalne ABA lige od čačanskog Borca (78:87)

ROBERT DE NIRO KAŽE DA SE OSEĆA KAO SRBIN! Stalno ga pitaju zašto voli Srbe, a sve je krunisano prijateljstvom sa ovim SPORTISTOM!

foto: Profimedia

Džon Travolta, Dejvid Bouvi, Monika Beluči - samo su neki od holivudskih zvezda koje su tumačile Srbe u filmskim ostvarenjima, a kada je Leonardo Dikaprio progovorio naš jezik, istinski je nasmejao ceo Balkan.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track