Jedini grad u Srbiji gde je sve besplatno: Vrtići, udžbenici i javni prevoz, ali to nije sve! Ruma - idealno mesto za život
Foto: Printscreen/Youtube

Jedini grad u Srbiji gde je sve besplatno: Vrtići, udžbenici i javni prevoz, ali to nije sve! Ruma - idealno mesto za život

Vesti -

Ako se za neko mesto može reći da se ubrzano, ali i skladno i ravnomerno razvija, onda je to Opština Ruma, koja nastoji da kroz svoja ovlašćenja omogući prosperitet i unapredi kvalitet života za sve svoje građane.

Grad u srcu Srema na čijem čelu je Aleksandra Ćirić primer je kako jedna lokalna samouprava, za kratko vreme, može da implementira brojne novine u funkcionisanju zajednice, sve sa ciljem poboljšanja standarda i uslova života svojih građana.

Dama na čelu Rume danas je saopštila građanima još jednu sjajnu vest - u rumskoj opštini više neće biti liste čekanja za upis dece u vrtiće.

Naime, ustanova za predškolsko vaspitanje i obrazovanje “Poletarac” uskoro će biti bogatija za još jedan vrtić, pa tako od 1. septembra u rumskoj opštini više neće biti liste čekanja za upis dece, izjavila je predsednica Opštine, i dodala da radovi na izgradnji novog vrtića – "Kockica 2", dobro napreduju.

NS uživo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track