Moćna transformacija na svakom pređenom kilometru
Foto: promo

G-Drive

Moćna transformacija na svakom pređenom kilometru

Vesti -

Kvalitet motornih goriva direktno utiče na rad motora vozila, pa samim tim i na kvalitet vožnje. Iako se nekada izbor na benzinskim stanicama svodio samo na benzin ili dizel, danas je situacija sasvim drugačija. Asortiman goriva na pumpama je dodatno obogaćen premijum gorivima. Među njimasu lidersku poziciju zauzimaju G-Drive premijum goriva kompanije NIS proizvedena prema najvišim tehnološkim standardima u Rafineriji nafte u Pančevu. .

Zašto G-Drive?

Jedno od glavnih odlika premijum G-Drive goriva su visok kvalitet i proizvodnja prema najviših tehnološkim standardima. Kako navode u NIS-u, premijum goriva G-Drive sadrži aktivne komponente poslednje generacije koje omogućavaju efikasniji rad motora i unapređuju njegove performanse. Iskusni vozači potvrđuju uz G-Drive vožnja postaje uzbudljivija i ugodnija, dok specijalna formula ovog derivata povećava snagu motora, poboljšava dinamiku ubrzanja i povećava obrtni momenat.

G-Drive 100

G-Drive 100 premijum gorivo kreirano je specijalno za benzince, a osim što dokazano omogućava bolji rad motora, poboljšava performanse i pozitivno se odražava na njegovu ispravnost i dugovečnost, ovo gorivo sadrži aktivne komponente poslednje generacije, koje vozilu pružaju dodatnu snagu, bolje ubrzanje i profesionalnu zaštitu. Samim tim utiču i na produženi vek motora i smanjenje nastanka kvarova.

Brojni benefiti korišćenja G-Drive 100 goriva obuhvataju i povećanje snage motora, kao i snažnije ubrzanje pri visokim brzinama, što je posebno značajno pri preticanju na auto-putu. Takođe, G-Drive -100 utiče i na povećanje obrtnog momenta u širokom spektru broja obrtaja u minuti, što pomaže pri vožnji po terenima sa velikim nagibom.

G-Drive Dizel

Ukoliko je izbor pao na automobil na dizel pogon, najbolje rešenje je G-Drive Dizel. Ovo gorivo pored dodatne snage, omogućava i poboljšanu startnost motora. Zahvaljujući kompleksu aditiva koje ovo gorivo sadrži, povećava se njegov cetanski broj , što znači da gorivo efikasnije sagoreva.

Vozači kojima je kvalitet prioritet, bez sumnje, mogu da se oslone na premijum izbor derivata na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije. A kada napune rezervoar sve što im preostaje jeste da uživaju u moćnoj transformaciji – na svakom pređenom kilometru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track