BOLNO URASTANJE NOKTIJU: Ne dozvolite da se pogorša, već rešite problem na OVAJ način!
Foto: Profimedia / TGPhoto / Alamy / Alamy / 

BOLNO URASTANJE NOKTIJU: Ne dozvolite da se pogorša, već rešite problem na OVAJ način!

Vesti -

Tokom zime se često dešava da nokti na nogama urastu, jer se nosi zatvorena obuća koja je uglavnom i tesna. Osim što o stopalima morate uvek da vodite računa, morate i na vreme reagovati, kako se ne bi napravio još veći problem. Sa uraslim noktima se nije lako samostalno boriti, ali ono što može da vam znatno olakša jeste OVO.

Ako vam brojne kreme, losioni i ulja koja sprečavaju urastanje noktiju i nisu naročito pomogli, vreme je da probate nešto korisnije, a da to nije operacija. Naime, postoji spravica koja izgleda kao minijaturni vadičep i koja se ustvari stavlja na nožni palac kako bi urasli nokat izvukla napolje. Pogledajte kako izgleda:

Hangar.rs
foto: Promo

Vrlo lako se upotrebljava. Sa obe strane nokta se zakače kukice. Jednom rukom se drži sredina uporišta alata i uvijanjem matice se lagano ispravlja nokat s jedne i druge strane. Postepeno se pojačava podizanje, dok bol ne prestane. Pojačavati polako dizanje svakih 10 minuta. Pola sata kasnije izvaditi noge iz vode i sačekati 15ak minuta da se noge posuše. Uklonite potom alat sa nokta i staviti medicinski pamuk ili vatu pod uglove nokta kako bi se sprečila opasnost infekcije. Menjati ih svakih par sati.

***Poručite ga već danas ili online OVDE ili na broj 011/6 888 999 i to po superpristupačnoj ceni.***

Alat je mali, lagan i zgodan je za poneti kada nekud putujete na duže. Spakovan je u plastičnu kutijicu, pa ga lako možete spakovati u torbicu bilo koje veličine. Iako proces vađenja uraslog nokta ne može biti prijatan, taj postupak je sa ovom spravicom gotovo potpuno bezbolan.

***Poručite ga već danas ili online OVDE ili na broj 011/6 888 999 i to po superpristupačnoj ceni.***

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track