GO SNS NOVOG SADA: Jadno je da 2023.godine ONI KOJI SU PRODALI KIM svoje greške pripisuju onom koji se bori za BOLJU SRBIJU!
Foto: AP Darko Vojinovic

Puna podrška našem predsedniku

GO SNS NOVOG SADA: Jadno je da 2023.godine ONI KOJI SU PRODALI KIM svoje greške pripisuju onom koji se bori za BOLJU SRBIJU!

Vesti -

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu oglasio se povodom incidenta u Skupštini Srbije, kada se tokom izveštaja predsednika Vučića deo opozicije zaleteo ka njemu i napravio pometnju gde je reagovalo i obezbeđenje. Saopštenje prenosimo u celosti.

Aleksandar Vučić, kolekcija
foto: Beta Amir Hamzagic

Zgranuti samo necivilizacijskim ponašanjem naše opozicije u Skupštini Srbije, sramnim potezima ljudi koji predstavljaju svoj narod i koji treba da budu zdrav deo političkog sistema Srbije. Nažalost, danas se pokazalo da oni ne znaju za kulturu, demokratsko ponašanje i da se vode lažnim moralisanjem. Jadno je da 2023.godine oni koji su prodali Kosovo i Metohiju svoje greške pripisuju onom koji se bori za bolju Srbiju, koji ispravlja njihove skandalozne odluke, predsedniku Srbije. Sramno je da šaljemo sliku svetu u kojoj nasrću na predsednika i time govore o sebi, jer to je stvarno vrhunac njihovog delovanja. Na svu sreću, srpski narod je svestan njihove nevažnosti i toga koliko nisu u stanju ništa kvalitetno da urade. Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novim Sadu daje punu podršku našem predsedniku!! Pristojna Srbija će pobediti!! Živela Srbija, živeo naš predsednik Aleksandar Vučić!!!

Grad Novi Sad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track