Borba male Nađe: Roditelji su je napustili po rođenju, dijagnostikovana joj je teška bolest, a sada joj je potrebna naša pomoć
Foto: Promo

Borba male Nađe: Roditelji su je napustili po rođenju, dijagnostikovana joj je teška bolest, a sada joj je potrebna naša pomoć

Vesti -

Nađa Marković ima 3 godine, a po rođenju joj je dijagnostikovana retka bolest epidermoliza, u narodu poznata kao deca leptiri. Nađu su njeni roditelji napustili odmah nakon rođenja u Čačanskoj bolnici i prvih godinu dana života je provela u više zdravstvenih ustanova, nakon čega je brigu o njoj preuzela Tatjana Obradović njena hraniteljica.

05:30

Majke i snajke humantirana akcija

Deca leptiri boluju od teške genetske bolesti koju karakteriše jak bol pri svakom dodiru zbog preterane osetljivosti kože, boli ih čak i zagrljaj, imaju problem sa anemijom, potreban im je veliki unos vitamina i minerala, a koža im je sva u plikovima i opekotinama.

majke i snajke
foto: Promo

Tanja je podelila sa nama tešku priču ove male devojčice, sa kakvim se problemima susreću svakog dana, ali i to da je Nađa uprkos svim problemima ipak jedna jako vesela devojčica koja obožava da provodi vreme sa drugom decom. Neophodna joj je stalna nega i u potpunosti zavisi od ljudi koji vode računa o njoj.

Emisija “Majke i Snajke” odlučila je da im pruži podršku u borbi za Nađin lagodniji život donacijom od 200.000 dinara, i ulepša praznike novogodišnjim poklonima. Nađin život je pun izazova, zato hajde zajedno da joj pomognemo uplatom na račun, ili slanjem SMS poruke sa brojem 1519 na 3030.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja