OTKRIJTE MAGIJU FOTOGRAFIJE: NOVA BUDUĆNOST FOTOGRAFIJE NA PAMETNIM TELEFONIMA SA PROFESIONALNIM FALCON SISTEMOM AI KAMERA
Foto: Promo

OTKRIJTE MAGIJU FOTOGRAFIJE: NOVA BUDUĆNOST FOTOGRAFIJE NA PAMETNIM TELEFONIMA SA PROFESIONALNIM FALCON SISTEMOM AI KAMERA

Vesti -

Društvene mreže su promenile način na koji komuniciramo i više se izražavamo fotografijama nego rečima. To ne mora da bude nužno loše jer na ovaj način otkrivamo nova interesovanja i čuvamo dragocene uspomene. Kvalitet fotografija danas najviše zavisi od performansi kamere naših pametnih uređaja. Kompanija HONOR se ističe u razvoju mehanizma koji omogućava hvatanje najboljih fotografija, čak i u pokretu. U međuvremenu, potražnja za fotoaparatima bez ogledala rapidno raste zahvaljujući njihovim neodoljivim karakteristikama. Unapređenja u brzini zatvarača su posebno korisna, omogućavajući fotografima da efikasno zabeleže brze trenutke bez zamućenja pokreta, što je ključno u sportskoj i akcionoj fotografiji.

HONOR je postao lider u inovacijama kamere pametnih telefona, prepoznavši rastuću popularnost sportske fotografije i ulogu veštačke inteligencije. Njihov AI Falcon sistem kamere omogućava korisnicima da uhvate svaki detalj uz izvanrednu jasnoću. Integracija veštačke inteligencije omogućava revolucionarno fotografsko iskustvo, dok HONOR AI Motion Sensing donosi dodatne inovacije za snimanje nestvarnih trenutaka.

HONOR Magic6 serija nasleđuje snagu Falcon Camera sistema, unapređujući ga na profesionalni nivo. Ova evolucija donosi izvanrednu brzinu fotografisanja i inovativne funkcije poput Shape Memory Alloy (SMA) koja omogućava brži autofokus i optičku stabilizaciju slike. To pomaže fotografima da zabeleže svaki prolazni trenutak sa neverovatnom brzinom zatvarača i preciznošću fokusa. Sa algoritmom za sportske portrete, HONOR Magic6 Pro pruža prirodne efekte i detalje čak i u brzim scenama, obezbeđujući profesionalne slike bez kompromisa.

honor
foto: Promo

Kada je reč o sportskoj fotografiji, telefoto objektivi su ključni za snimanje upečatljivih slika. HONOR Magic6 serija donosi napredan periskop telefoto objektiv koji omogućava precizno kadriranje i snimanje ključnih trenutaka na različitim udaljenostima, pružajući izuzetnu jasnoću i detalje. Ova specifikacija se konkretno odnosi na benefit zuma od 2,5x – 10x (ekvivalentno opsegu žižne daljine od 68 mm do 270 mm) koja pomaže da se minimizira izobličenje slike koje se obično pojavljuje pri širim uglovima. Sa širokim otvorom blende i velikim telefoto senzorom, ovi pametni telefoni omogućavaju vrhunsko snimanje čak i u uslovima izazovnog osvetljenja. HONOR prati korake profesionalnih kamera, pružajući mogućnosti snimanja ekvivalentne onome što nudi fotoaparat bez ogledala, kako bi profesionalna sportska fotografija bila dostupna svima.

HONOR Magic6 serija unapređuje svoj telefoto objektiv kako bi omogućila profesionalnu sportsku fotografiju na pametnim telefonima. Sa periskop telefoto kamerom rezolucije 180 MP, širokim otvorom blende od f/2.6 i najvećim telefoto senzorom od 1/1,49 inča u industriji, ova serija omogućava jasne snimke udaljenih objekata sa izuzetnim kvalitetom. Sa sposobnošću kombinovanja 16 susednih piksela u jedan veći, kamera beleži svetle i živopisne snimke čak i u uslovima izazovnog osvetljenja. Nadalje, podržavajući optički zum od 2,5x, 5x/10x zum senzora i 100X Super Resolution mogućnosti, HONOR telefoto objektiv omogućava korisnicima da snime subjekte izbliza ili na daljinu sa neuporedivom preciznošću i izuzetnim kvalitetom slike.

Ne bojite se svetla: prvi prilagođeni HDR senzor u industriji sa ultra-velikim mogućnostima dinamičkog raspona

HONOR Magic6 serija donosi revolucionarne inovacije u svet fotografije sa svojim prilagođenim HDR senzorom sa ultra-velikim dinamičkim opsegom, prvim takvim senzorom u industriji. Sa HDR senzorom od 1/1,3 inča, ova serija nudi izuzetno poboljšanje od 800% u dinamičkom opsegu, omogućavajući korisnicima da bez napora prave fotografije sa visokim nivoom detalja i savršeno očuvanim osvetljenim delovima čak i u zahtevnim uslovima osvetljenja. Poboljšanje slike visokog dinamičkog opsega sa internim algoritmom automatske ekspozicije osigurava glatke prelaze između različitih HDR stanja, prilagođavajući se svim uslovima osvetljenja i obezbeđujući optimalnu ekspoziciju i živopisne detalje u svakom kadru. Dodatno, podrška za HDR na nivou 2 frejma i sveobuhvatna HDR transformacija omogućavaju korisnicima da snime uravnoteženije i vizuelno privlačnije slike sa zapanjujućim svetlim delovima i senkama, dok HDR kontrola svetla i senki olakšava kreiranje impresivnih fotografija silueta.

Vrhunska kontrola svetla: Najveći promenljivi otvor blende u industriji

HONOR uvodi ultra-veliki promenljivi otvor blende u Falcon Camera sistem, omogućavajući korisnicima da prilagode dubinu polja prema svojim željama. Ovaj inteligentni sistem automatski prilagođava otvor blende tokom redovnog slikanja, dok korisnicima daje kontrolu u profesionalnom režimu, sa opcijom podešavanja otvora blende između f/1.4 i f/2.0. Sa impresivnim povećanjem unosa svetlosti od 22% u poređenju sa IMX989 F1.9 sočivom, HONOR Magic6 serija omogućava izvanredan efekat zamućenja pozadine, s posebnim naglaskom na portretima i slabim svetlima. Sa mogućnošću biranja između dva otvora blende, korisnici lako prelaze između snimanja sa prirodnim izlomljenim efektima i oštrog zamućenja pozadine, stvarajući detaljne slike subjekata i pozadine.

Pametnija #Sportografija: značajno unapređena AI Motion Sensing (detekcija pokreta)

HONOR Magic6 serija donosi napredni AI Motion Sensing algoritam koji pomera granice fotografije. Sa obukom na ogromnom skupu podataka od 8 miliona slika, kamera sada može precizno pratiti 10 različitih sportova, od mačevanja do plesa, snimajući svaki pokret sa izuzetnom preciznošću. U saradnji sa sportistima poput međunarodnog mačevaoca Sesilije Berder i stvaraocem "bullet time" fotografije Tajsonom, HONOR Magic6 serija snima impresivne trenutke sportova poput mačevanja sa neviđenom jasnoćom i detaljima. Ovaj napredni AI tehnologijom omogućava korisnicima da zabeleže svaki uzbuđujući trenutak sportskog života sa izvanrednom preciznošću i kvalitetom.

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.

honor
foto: Promo

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/HonorSrbija/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr

https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured

https://www.instagram.com/honorglobal/

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track