BOJAN ĐURIĆ LDP: Grad Beograd treba da se povuče iz upravljanja PKB!

Pogrešna organizacija poljoprivredne proizvodnje

BOJAN ĐURIĆ LDP: Grad Beograd treba da se povuče iz upravljanja PKB!

Beograd -
Mi mislimo da u 2013. to ne treba da bude posao ni grada, ni države, već pitanje tržišta, a da se Beograd bavi vršenjem servisa koji su u svakodnevnom interesu građana i građanki, rekao je poslanik LDP Bojan Đurić

BEOGRAD - Poslanik opzocione Liberalno-demokratske partije (LDP) Bojan Đurić ocenio je danas da Grad Beograd treba da se povuče iz upravljana Poljoprivrednom korporacijom "Beograd" (PKB).

"Mi mislimo da u 2013. to ne treba da bude posao ni grada, ni države, već pitanje tržišta, a da se Beograd bavi vršenjem servisa koji su u svakodnevnom interesu građana i građanki", rekao je on novinarima u Skupštini Srbije.

Kako je istakao Đurić, potpuno je pogrešan način na koji je uređen PKB, jer je proizašao iz ambicije Grada Beograda da direktno organizuje poljoprivrednu proizvodnju.

"Govorimo već godinama da je potpuno pogrešan taj koncept osavremenjenjih kolhoza i da on ne može da funcioniše u 21. veku", rekao je poslnik LDP-a i dodao da ta stranka smatra da je pogrešan i koncept uređenja Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track