Najnovije vesti

SLATKIŠI ZA POKLONE: Akcija za decu iz svratišta za vikend!
Foto: Tanjug

Humanitarna žurka

SLATKIŠI ZA POKLONE: Akcija za decu iz svratišta za vikend!

Beograd
"Ukoliko ne budete naoružani slatkišima, možete ostaviti prilog od kojeg će kasnije biti kupljeni slatkiši", poručuju organizatori

Akcija "Sweet Party, koju je pokrenulo udruženje građana ZEN art, biće upriličena u subotu 14. decembra u okviru regularnog programa klubova Mladost/Ludost/Radost. U klubu će biti članovi koji će skupljati slatkiše od kojih će se napraviti novogodišnji paketići. Pokloni će biti  odneti socijalno ugroženoj dečici i onima kojima je to najpotrebnije.

"Ukoliko ne budete naoružani slatkišima, možete ostaviti prilog od kojeg će kasnije biti kupljeni slatkiši", poručuju organizatori. ZEN art je osnivač projekta Beogradska nedelja umetnosti, u saradnji sa Centrom za integraciju mladih.

- Ovo je prilika da svako od vas svojim malim doprinosom učestvuje u nečemu velikom i lepom što će usrećiti decu koja su primorana da žive i/ili rade na ulici. Veliko hvala klubovima Mladost/Ludost/Radost koji su odmah prihvatili da ovu akciju održimo u njihovom prostoru, čime su još jednom dokazali sjajan duh, kao i najviši nivo preduzetničke i socijalne odgovornosti - kažu u ZEN artu.

"Čak i ako planirate da se sutra uveče provedete negde drugde, svratite u Savamalu do pomenutih klubova i ostavite čokoladu, bombone ili neki prilog u novcu, kako bismo mogli da obezbedimo što više paketića. Unapred hvala u ime udruženja ZEN art, članova tima Beogradske Nedelje Umetnosti, Centra za integraciju mladih, a pre svega u ime svih onih koje ćemo svi zajedno obradovati za novogodišnje praznike. Facebook event možete naći na ovom linku."

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...