SLATKIŠI ZA POKLONE: Akcija za decu iz svratišta za vikend!
Foto: Tanjug

Humanitarna žurka

SLATKIŠI ZA POKLONE: Akcija za decu iz svratišta za vikend!

Beograd -
"Ukoliko ne budete naoružani slatkišima, možete ostaviti prilog od kojeg će kasnije biti kupljeni slatkiši", poručuju organizatori

Akcija "Sweet Party, koju je pokrenulo udruženje građana ZEN art, biće upriličena u subotu 14. decembra u okviru regularnog programa klubova Mladost/Ludost/Radost. U klubu će biti članovi koji će skupljati slatkiše od kojih će se napraviti novogodišnji paketići. Pokloni će biti odneti socijalno ugroženoj dečici i onima kojima je to najpotrebnije.

"Ukoliko ne budete naoružani slatkišima, možete ostaviti prilog od kojeg će kasnije biti kupljeni slatkiši", poručuju organizatori. ZEN art je osnivač projekta Beogradska nedelja umetnosti, u saradnji sa Centrom za integraciju mladih.

- Ovo je prilika da svako od vas svojim malim doprinosom učestvuje u nečemu velikom i lepom što će usrećiti decu koja su primorana da žive i/ili rade na ulici. Veliko hvala klubovima Mladost/Ludost/Radost koji su odmah prihvatili da ovu akciju održimo u njihovom prostoru, čime su još jednom dokazali sjajan duh, kao i najviši nivo preduzetničke i socijalne odgovornosti - kažu u ZEN artu.

"Čak i ako planirate da se sutra uveče provedete negde drugde, svratite u Savamalu do pomenutih klubova i ostavite čokoladu, bombone ili neki prilog u novcu, kako bismo mogli da obezbedimo što više paketića. Unapred hvala u ime udruženja ZEN art, članova tima Beogradske Nedelje Umetnosti, Centra za integraciju mladih, a pre svega u ime svih onih koje ćemo svi zajedno obradovati za novogodišnje praznike. Facebook event možete naći na ovom linku."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track