Bliznakinje povređene u Kumodražu

Hitna pomoć

Bliznakinje povređene u Kumodražu

Beograd -
Drugi udes dogodio se na uglu Trešnjinog cveta i Mihajla Pupina

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Tri osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 00.15 časova u Ulici Kumodraška 14, rekla je Macura. Dve sestre bliznakinje stare po 27 godina su zadobile povrede glave, a vozač drugog vozila, muškarac star oko 37 godina razderotinu čela, odnosno povredu glave i ortopedske povrede, istakla je Macura.

Tri osobe su povređene u udesu oko 19.30 časova na uglu ulica Trešnjinog cveta i Mihajla Pupina, rekla je portparol Hitne pomoći. Žena stara 43 godine, muškarac star oko 33 godine i ženska osoba stara 30 godina zadobili su povrede glave, a prevezeni su u Urgentni centar, istakla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 90 intervencija od kojih 15 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 231 intervenciju, precizirala je Macura.

Pomoć lekara najčešće su tražili kardiovaskularni, odnosno srčani bolesnici i neurološki pacijenti, a navela je Macura. Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju, uzimanje toplih napitaka i doručka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track