OBRENOVAC: Ukinuto vanredno stanje u selima Poljane i Konatice!
Foto: Printskrin Yt

Povukla se reka Peštan

OBRENOVAC: Ukinuto vanredno stanje u selima Poljane i Konatice!

Beograd -
Pratićemo situaciju u narednom periodu obzirom da se prognozira kišni period i predviđa još jedan bujični nanos na teritoriji cele Srbije. Adekvatno ćemo reagovati i bićemo u stalnom zasedanju dok se ta opasnost ne otkloni", rekao je Čučković

BEOGRAD - Na sednici štaba za vanredne situacije danas je doneta odluka da se ukine vanredno stanje i odbrana od poplava na teriotriji mesnih zajednica Konatice, Poljane i Draževac.

Šef štaba za vanredne situacije i predsednik GO Obrenovac, Miroslav Čučković je rekao da se reka Perštan posle 48 sati povukla u svoje korito, saopštila je danas Gradska opstina Obrenovac.

On je dodao da se reka vrlo brzo povukla i sada predstoji zajednička analiza na koji način se može sa savetima mesnih zajednica što brže izvršiti odvođenje vode iz njiva.

"Pratićemo situaciju u narednom periodu obzirom da se prognozira kišni period i predviđa još jedan bujični nanos na teritoriji cele Srbije. Adekvatno ćemo reagovati i bićemo u stalnom zasedanju dok se ta opasnost ne otkloni", rekao je Čučković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja