VANREDNO U BEOGRADU: Poplave menjaju trase GSP, tramvaji voze skraćeno
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Situacija teška

VANREDNO U BEOGRADU: Poplave menjaju trase GSP, tramvaji voze skraćeno

Beograd -
Izmene Gradskog saobraćajnog biće na snazi dok se voda ne povuče

BEOGRAD - Vozila javnog gradskog prevoza na pojedinim linijama od jutros saobraćaju izmenjenim trasama zbog kiše i velikih količina vode na kolovozu i šinama.

Dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dejan Krstić kaže da tramvaji na liniji 3 saobraćaju od Omladinskog stadiona do Gospodarske mehane zbog velike količine vode na šinama od mosta na Adi do Topčidera, a uspostavljena je autobuska linija 3 A.

Vozila na linijama 7, 9 i 13 saobraćaju skraćenom trasom do garaže na Novom Beogradu, odnosno do depoa "Sava", zbog vode na okretnici "Blok 45", a uspostavljena je autobuska linija 7 A od Ušća do Bloka 45, istakao je Krstić.

Vozila na liniji 12 saobraćaju od Omladinskog stadiona do Gospodarske mehane, a na liniji 13 od depoa "Sava" do Gospodarske mehane zbog velike količine vode na tramvajskom koloseku u Požeškoj ulici, naveo je dispečer GSP-a.

Vozila na liniji 20 saobraćaju skraćenom trasom do naselja Medaković 3 zbog vode na Cvetanovoj ćupriji, a vozila na liniji 405 saobraćaju trasom linije 408 do škole u Prnjavoru, zatim levo putem za Pavićevac, do Ripnja i dalje redovnom trasom, rekao je Krstić.

Vozila na liniji 504 saobraćaju kroz tunel zbog obustave saobraćaja i odrona u Ulici oslobodjenja, a vozila na liniji 47 saobraćaju takođe, kroz tunel, zbog velike vode kod manastira u Rakovici, istakao je Krstić.

Vozila na liniji 202 saobraćaju skraćenom trasom do centra u Velikom Selu zbog vode na okretnici, a vozila na liniji 407 saobraćaju skraćenom trasom do stajališta "Kolonija" zbog vode na okretnici "Bela Reka" u Ripnju, rekao je Krstić. On je najavio da će ove izmene biti na snazi dok se voda ne povuče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track