POPIS ŠTETE: Obrenovčani, evo gde će sve danas biti komisija
Foto: Zorana Jevtić

Raspored rada

POPIS ŠTETE: Obrenovčani, evo gde će sve danas biti komisija

Beograd -
Zahtevi ostalih građana neće biti primani kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve, a kako se bude poboljšavala komunalna higijena u gradu, komisija će se premeštati u druge delove grada i evidentirati štetu

OBRENOVAC - Gradska opština Obrenovac saopštila je današnji raspored rada komisija koje su zadužene za evidentiranje štete u toj opštini.

Mala preduzeća

Komisija za evidentiranje štete u malim preduzećima radiće danas i sutra u ulicama Miloša Obrenovića, Gembešova, Ljube Nenadovića, Save Kovačevića i Knez Mihailova.

Motorna vozila

Članovi Komsije za evidentiranje štete na motornim vozilima biće danas u kancelariji Mesne zajednice Rvati i u šahovskom klubu "Kod Belog".

Na četiri punkta će se preuzimati fotografije i praviti zapisnici izvezenih vozila koje su sačinili građani Rojkovca, Zabrežja i Nemanjine ulice, sa pripadajućim sokacima (naselje stara Kocka).

Zahtevi ostalih građana neće biti primani kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve na punktovima, a kako se bude poboljšavala komunalna higijena u gradu, komisija će se premeštati u druge delove grada i evidentirati štetu na vozilima, o čemu će građani biti pravovremeno obavešteni, kaže se u saopštenju.

Kuće

Komisija za evidentiranje štete na oštećenim individualnim stambenim objektima radiće danas u ulicama Vuka Karadžića, Nemanjina od broj 45 pa naviše, Cara Dušana od broja 20 pa naviše, prema naselju Gaj i od početka Belopoljske ulice.

Zgrade i stanovi

Saopšteno je i da će Komisija za evidentiranje štete na oštećenim stanovima raditi danas u ulicama Stari mlin, Staro igralište od PKB-a ka ulici Kneza Mihaila, od opštine između ulica Vojvode Mišića i Vuka Karadžića, kao i u naselju Rojkovac. Komisija za evidentiranje štete na oštećenim stambenim zgradama, odnosno u zajedničkim delovima zgrada, stepeništima, liftovima, podrumima...radiće danas u naselju Rojkovac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja