BEOGRAD: 2 osobe povređene u sobraćajnim nesrećama
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

BEOGRAD: 2 osobe povređene u sobraćajnim nesrećama

Beograd -
U udesu na Mirjevu mladić (24), biciklista, zadobio je povrede desnog ramena i ruke, dok je jedna osoba, pešak, zadobila ortopedske povrede u Zaplanjskoj ulici

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Mladić star oko 24 godine, biciklista, u udesu koji se dogodio oko 20.10 časova u Ulici Lazara Trifunovića u Mirijevu zadobio je ortopedske povrede, rekla je Macura. Sa povredama desnog ramena i ruke i oguljotinom desnog ramena mladić je prevezen u KBC Zvezdara, istakla je portparol Hitne pomoći.

U udesu oko 22.50 časova u Zaplanjskoj ulici jedna osoba, pešak, je zadobila ortopedske povrede i prevezena je u ortopedsku bolnicu Banjica, kazala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 113 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 257 intervencija od kojih 75 na javnim mestima, precizirala je Macura.Lekarima su se najčešće obraćali od hroničnih bolesnika astmatičari, dodala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track