OD MAJSTORA 300.000: Pokeraši uplatili novac za stradale od poplava!
Foto: Ku

Nije blef

OD MAJSTORA 300.000: Pokeraši uplatili novac za stradale od poplava!

Beograd -
Nagradni fond je iznosio 2.980.000 dinara, a na predlog jednog od naših najboljih i najiskusnijih igrača svi učesnici su se složili da 10 odsto od ukupnog nagradnog fonda uplate za ugrožene u poplavama

Svaka čast majstori!Milan Rakić, pobednik poker turnira održanom u beogradskom Grand kazinu, uplatio je 300.000 dinara na ime pomoći postradalima od poplava, u ime igrača Danube poker mastersa! Rakić je pobedio na tradicionalnom turniru koji se održava dva puta godišnje, četiri godine unazad.

Na ovogodišnjem Danube poker mastersu, koji je trajao 7 dana, Rakić je odigrao četiri turnira (eventa) od kojih je prvi osvojio. Reč je od warm-up turniru sa uplatom od 22.000 dinara na kojem je bilo 149 igrača. Nagradni fond je iznosio 2.980.000 dinara, a na predlog jednog od naših najboljih i najiskusnijih igrača Slobodana Ružičića-Ruže svi igrači su se složili da se 10 odsto od ukupnog nagradnog fonda uplati za ugrožene u poplavama.

- Meni je, kao pobedniku turnira, bilo više nego drago da uplatim novac, znajući da je Poker zajednica pomogla najugroženije sugrađane - izjavio je Rakić za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track