VESIĆ: Skupština Zoo-vrta raspisuje konkurs za direktora!
Foto: Beta

Sednica Skupštine grada

VESIĆ: Skupština Zoo-vrta raspisuje konkurs za direktora!

Beograd -
Vesić je rekao da konkurs za novog direktora Zoološkog vrta treba da raspiše Skupština tog akcionarskog društva, a pretpostavlja da će u međuvremenu Skupština društva imenovati vršioca dužnosti, dok se ne sprovede konkurs

BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da konkurs za novog direktora Zoološkog vrta treba da raspiše Skupština tog akcionarskog društva.

„Mi smo danas razrešili Ivana Soča sa mesta predsednika Skupštine Zoološkog vrta jer je imenovan za direktora Gradskih pijaca, da ne bi bio u sukobu interesa, i danas ćemo imati novog predsednika Skupštine“, rekao je Vesić novinarima.

On je objasnio da će, kada novi statut društva bude stupio na snagu, a čije su izmene i dopune u prethodnom periodu usvojene zbog usklađivanja sa Zakonom, Skupština imati sve uslove da raspiše konkurs za izbor direktora.

„Pretpostavljam da će u međuvremenu Skupština društva imenovati vršioca dužnosti, dok se ne sprovede konkurs“, naveo je Vesić.

Dugogodišnji direktor beogradskog Zoovrta Vuk Bojović preminuo je juče, a na funkciji direktora vrta nalazio se od 1. maja 1986.godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track