Muškarac povređen na uglu Palmotićeve i Džordža Vašingtona
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

Muškarac povređen na uglu Palmotićeve i Džordža Vašingtona

Beograd -
Teška noć za srčane bolesnike, astmatičare i psihijatrijske slučajeve

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu se dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je povređena muška osoba, kojoj je pomoć ukazana u Urgentnom centru, a u poslednja 24 sata Hitna pomoć imala je veliki broj intervencija i za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari, ali i psihijatrijski slučajavi.

Portparol Hitne pomoći dr Nada Macura rekla je da je jedna muška osoba starosti oko 40 godina povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 04.30 sati dogodila na raskrsnici Palmotićeve ulice i Ulice Džordža Vašingtona. Sa povredama glave i grudnog koša odvezen je u Urgentni centar gde mu je ukazana dalja medicinska pomoć, dodala je Macura.

Lekari Hitne pomoći tokom noći intervenisali su 110 puta, od čega su 19 intervencija imali na javnom mestu, navela je ona.Tokom jučerašnjeg dana zabeležen je veliki broj intervencija lekara Hitne - 171, a u šest saobraćajnih nezgoda povređeno je sedam osoba.Za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari, ali i psihijatrijski bolesnici, navela je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track