DR NADA MACURA: Od petardi ne može da se živi
Foto: Zorana Jevtic

Puca na sve strane

DR NADA MACURA: Od petardi ne može da se živi

Beograd -
Apelujem na roditelje da obrate pažnju, jer to više nisu petarde već su postale eksplozivne naprave. Roditelji treba da nauče decu da nije veselje u pucanju već u porodičnoj atmosferi, radu, poručila je doktorka Macura

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu Hitna pomoć je zabeležila nešto veći broj intervencija, ukupno 136, od čega je 19 bilo na javnom mestu - rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je dodala da se u 1.51 dogodila saobraćajna nezgoda u Rakovici, na uglu Ulica Miška Kranjca i Đakovačkog puta u kojoj je jedna osoba povređena i zbrinuta na licu mesta. Povređena osoba je odbila prevoz do bolnice. Nada

Macura je svim građanima savetovala oprez u saobraćaju kao i da se klone petardi od kojih kako kaže "više ne može da se živi".

- Najčešće posledice od upotrebe petardi imaju deca od 7, 8 i 9 godina. Apelujem na roditelje da obrate pažnju, jer to više nisu petarde već su postale eksplozivne naprave. Roditelji treba da nauče decu da nije veselje u pucanju već u porodičnoj atmosferi, radu... - poručila je Macura.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track