VUČIĆ SA VATROGASCIMA: Poželeo im da imaju što manje posla
Foto: Tanjug

Komandni centar Vatrogasne brigade

VUČIĆ SA VATROGASCIMA: Poželeo im da imaju što manje posla

Beograd -
Predsednik Vlade Srbije zahvalio s na svemu što su učinili prethodne godine, posebno tokom majskih poplava

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić posetio je posle ponoći pripadnike beogradske Vatrogasne brigade, poželeo im da imaju što manje posla i zahvalio na svemu što su učinili prethodne godine, posebno tokom majskih poplava.

Vučić je, tokom obilaska komandnog centra Vatrogasne brigade, rekao da svim pripadnicima te jedinice želi mnogo sreće, i da što uspešnije obavljaju svoje zadatke.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je novinarima da su u novogodišnjoj noći, i u relativno teškim uslovima, zbog hladnoće, pripadnici MUP obavljali svoj posao na najvišem nivou i bili su dobro organizovani.

Prema njegovim rečima, vatrogasci su imali tokom noći 10 intervencija u Beogradu, srećom manjih.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Stefanović je istakao da je proslava Nove godine u gradovima u Srbiji prošla bez većih narušavanja javnog reda i mira.

Srbija je tokom 2014. bila bezbedna i sigurna, i to je moja poruka i za 2015.godinu, da se građani tako osećaju, rekao je Stefanović i najavio da će se MUP truditi da bude efikasniji i bliži građanima, da bismo svi gradili sigurnije društvo.

Stefanović je, pre Vatrogasne brigade, posetio Operativni centar MUP, kao i policajce pripadnike Policijske brigade Beograd, koji su obezbeđivali doček Nove godine na Trgu Nikole Pašića.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track