SRPSKA NOVA GODINA: U Beogradu nema organizovanog dočeka, samo moleban i vatromet
Foto: Dragana Udovičić

Hram Svetog Save

SRPSKA NOVA GODINA: U Beogradu nema organizovanog dočeka, samo moleban i vatromet

Beograd -
Da organizovanog dočeka u srpskoj prestonici neće biti rekao je direktor Beokom servisa Darko Glavaš. Beograđanima preostaje da ovaj praznik provedu u svojim kućama ili da zabavu potraže u pojedinim klubovima, kafanama i restoranima, koji su pripremili posebne programe za novogodišnju noć

BEOGRAD - U Beogradu ove godine neće biti organizovanog dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru, ali će u Hramu Svetog Save tradicionalno biti služen moleban, a u ponoć upriličen vatromet.

Moleban će služiti vladika toplički Arsenije.

Da organizovanog dočeka u srpskoj prestonici neće biti rekao je direktor Beokom servisa Darko Glavaš. Ipak, prema njegovim rečima, najmlađi će danas moći da uživaju u celodnevnom programu na Trgu otvorenog srca (Trgu republike).

Foto: Dragana Udovičić/Arhivska fotografija
Foto: Dragana Udovičić/Arhivska fotografija

Beograđanima preostaje da ovaj praznik provedu u svojim kućama ili da zabavu potraže u pojedinim klubovima, kafanama i restoranima, koji su pripremili posebne programe za novogodišnju noć.

Kako najavljuju skadarlijski ugostitelji, gosti će za večeru i zabavu uz zvuke starogradske muzike, tamburaše i trubače morati da izdvoje između 2500 i 3000 dinara.

Za ljubitelje "tvrđeg zvuka", klubovi u Savamali nude provod uz "di džejeve" i promotivne cene pića, dok će ulaz u većini tih lokala biti besplatan.

Posetioce elitnih klubova i splavova zabavljaće estradne zvezde, a cene idu do 40 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track