BEOGRAD U PUNOM SJAJU: Razgledanje iz otvorenog autobusa od 3. aprila

Turistička sezona u prestonici

BEOGRAD U PUNOM SJAJU: Razgledanje iz otvorenog autobusa od 3. aprila

Beograd -
Polasci su svakog dana u 11, 13 i 17 sati s Trga Nikole Pašića. Razgledanje traje oko 70 minuta, a na raspolaganju je audio-vodič na pet stranih jezika

BEOGRAD - Turistička sezona razgledanja Beograda iz otvorenog autobusa počeće u petak, 3. aprila, najavila je danas Turistička organizacija Beograda (TOB).

Razgledanje Beograda iz otvorenog autobusa BS Tours se realizuje već sedam sezona. Polasci su svakog dana u 11, 13 i 17 s Trga Nikole Pašića. Razgledanje traje oko 70 minuta, a na raspolaganju je audio vodič na pet stranih jezika - srpski, ruski, engleski, francuski i nemački. Cena karte je 600 dinara za odrasle i 400 za decu do 12 godina.

Karte se mogu kupiti u TIC TOB, u poslovnici BS Turs, kao i u autobusu pre razgledanja. Minimalni broj osoba za realizaciju ture je 10 osoba.Prema podacima TOB-a prošle godine je zabeležen značajan porast zainteresovanih turista za razgledanje Beograda iz otvorenog autobusa, odnosno oko 16.500 turista.

TOB je najavio i novu sezonu turističkih obilazaka Dvorskog kompleksa na Dedinju, koja će početi u subotu, 4. aprila. TOB će u saradnji sa JP "Lasta" i Udruženjem turističkih vodiča Srbije, organizovati posete Dvorskom kompleksu svake subote i nedelje do 31. oktobra u dva termina - od 11 i 14, uz mogućnost organizacije grupnih poseta tokom radnih dana uz prethodnu najavu. Posetioci će imati prilike da obiđu Dvorski kompleks u pratnji turističkih vodiča, a imaće priliku da posete Dvorski park, Kraljevski Dvor, Beli Dvor i Dvorsku crkvu Svetog Andreja Prvozvanog i upoznaju se sa istorijom, umetnošću i kulturom tog zdanja.Cena ulaznice uključuje i organizovan autobuski prevoz sa Trga Nikole Pašića, a broj ljudi u grupi je ograničen na 50. Za sve informacije i rezervacije posetioci se mogu obratiti Turističkom informativnom centru u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track