DSS: Osnovaćemo sekretarijat za poljoprivredu
Foto: BETA

Izbori

DSS: Osnovaćemo sekretarijat za poljoprivredu

Beograd -
Andreja Mladenović je rekao građanima na pijaci u Umčarima da takav sekretarijat ne postoji, a "poljoprivreda je naša velika šansa"

BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije (DSS) će, ako uđe u vlast u Beogradu, osnovati gradski sekretarijat za poljoprivredu, rekao je predsednik gradskog odbora stranke Andreja Mladenović prilikom posete naselju Umčari u opštini Grocka.

Kako se navodi u saopštenju DSS, Mladenović je rekao građanima na pijaci u Umčarima da takav jedan sekretarijat sada ne postoji, a "poljoprivreda je naša velika šansa".

Prema Mladenovićevim rečima, ulaganjima u poljoprivredu, u povećanje proizvodnje, stvaraju se takođe uslovi za povećanje broja zaposlenih, stvaranje većeg društvenog proizvoda i povećanje izvoza.

Mladenović je takođe rekao da saradnja s Rusijom u oblasti poljoprivrede može da pruži "ozbiljan rezultat, odnosno prihod za srpske proizvođače".

"Samo kroz dobru organizaciju i konkretnu saradnju sa Ruskom federacijom, koristeći pogodnosti Sporazuma o slobodnoj trgovini, moguće je kvalitetno izvoziti veliki broj naših poljoprivrednih proizvoda", kazao je Mladenović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track