SINIŠA MALI: DSS nek se jasno izjasni o ostanku u gradskoj vlasti
Foto: Beoinfo

Beograd

SINIŠA MALI: DSS nek se jasno izjasni o ostanku u gradskoj vlasti

Beograd -
Ne postoji mogućnost da se ne slažemo oko strateških pitanja, kao što je Beograd na vodi, pogotovo ako smo u istoj koaliciji, istakao je gradonačelnik Beograda, povodom mišljenja centrale DSS da bi trebalo da se povuku iz gradske vlasti jer se ne slažu sa projektom Beograd na vodi

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da očekuje da se Demokratska stranka Srbije jasno izjasni o tome želi li da ostane u gradskoj vlasti ili ne.

Mali je u intervjuu za list "Danas" podsetio da je zamenik gradonačelnika Beograda iz DSS Andreja Mladenović rekao da će ta odluka biti doneta na skupštini stranke i dodao da će biti kako god oni reše.

"Ne postoji mogućnost da se ne slažemo oko strateških pitanja, kao što je Beograd na vodi, pogotovo ako smo u istoj koaliciji", istakao je gradonačelnik Beograda, povodom mišljenja centrale DSS da bi trebalo da se povuku iz gradske vlasti jer se ne slažu sa projektom Beograd na vodi.

Na pitanje koliko će eventualni izlazak DS S iz vlasti uticati na funkcionisanje grada, Mali navodi da i uprkos tome postoji apsolutna većina u Gradskoj skupštini.

"Dokle god se ova vizija, koju je definisao i premijer, sprovodi na nivou grada, do tada ćemo tu politiku gurati i sprovoditi", rekao je on.

Na pitanje koliko SNS ima uticaja na njegov rad, s obzirom da je izabran za gradonačelnika kao nestranačka ličnost na predlog SNS, Mali je rekao da "svi rade kao jedan tim".

"Dobio sam veliku odgovornost i čast time što je SNS mene izabrala u Skupštini grada i sve što radimo radimo zajedno. Ono što je meni i njima važno jeste da radimo za dobrobit građana. Dali smo sve od sebe za proteklih godinu dana i moramo još više", rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track