RAKOVICA: Umanjen pritisak i povremeno bez vode zbog ispiranja mreže
Foto: Shutterstock

Od danas do subote

RAKOVICA: Umanjen pritisak i povremeno bez vode zbog ispiranja mreže

Beograd -
U Ulici kneza Višeslava i naseljima Vidikovac, Labudovo brdo i Petlovo brdo vodovodna mreža ispiraće se 21/22. maja, a u naselju Rakovica i delu rejona oivičenog ulicama Kneza Višeslava, Slavka Rodića, Patrijarha Dimitrija i Crnojevića 22/23. maja

BEOGRAD - Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” radiće na ispiranju vodovodne mreže na opštini Rakovica od danas do subote, 23. maja. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati osetiće večeras potrošači u naselju Stara Rakovica i ulicama Topčiderskoj (od CS „Topčider”), Patrijarha Pavla i Patrijarha Dimitrija, sutra u naselju Resnik, a 20/21. maja u naselju Miljakovac 1 i 2, na Kanarevom brdu i u Košutnjaku.U Ulici kneza Višeslava i naseljima Vidikovac, Labudovo brdo i Petlovo brdo vodovodna mreža ispiraće se 21/22. maja, a u naselju Rakovica i delu rejona oivičenim ulicama Kneza Višeslava, Slavka Rodića, Patrijarha Dimitrija i Crnojevića 22/23. maja.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, pa iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” mole potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže na opštini Rakovica obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

(Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track